Απίστευτη παραδοχή από τον Ράμσντεϊλ: «Δεν μπορώ να είμαι συγκεντρωμένος 90' στο ματς, γι' αυτό και τα βάζω με τους οπαδούς» (vid)

Άαρον Ράμσντεϊλ

i

PrtScr

Απίστευτη παραδοχή από τον Ράμσντεϊλ: «Δεν μπορώ να είμαι συγκεντρωμένος 90' στο ματς, γι' αυτό και τα βάζω με τους οπαδούς» (vid)

Κώστας Τόπας 11:56 - 14.11.2023

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ παραδέχθηκε στον θρύλο της Άρσεναλ, Ίαν Ράϊτ ότι του αρέσει να αλληλεπιδρά με τους οπαδούς κατά τη διάρκεια των αγώνων, επειδή δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στο ματς.

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ διανύει μια δύσκολη περίοδο στο «Έμιρεϊτς» αφού έχασε τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ από τον Ντέιβιντ Ράγια φέτος, καθώς ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας του Μικέλ Αρτέτα για τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Ο 25χρονος κίπερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διεκδίκηση του τίτλου της Αρσεναλ την περασμένη σεζόν, αλλά έχει δεχτεί κάποιες επικρίσεις για το ότι έχει εμπλακεί λεκτικά με οπαδούς κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ωστόσο, ο Ράμσντεϊλ εξήγησε στον Ίαν Ράιτ, τον λόγο πίσω από αυτή την ιστορία.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

«Αν μου ζητήσετε να επικεντρωθώ σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου για 90 λεπτά, τελείωσα. Δεν μπορώ να το κάνω», είπε στον Ράιτ. «Γι' αυτό ασχολούμαι με τους οπαδούς και τραγουδώ μαζί με τα συνθήματα. Αν κάποιος με βρίσει, τότε θα γυρίσω και θα του ανταποδώσω».

«Έχω 2-3 λεπτά τρέλας στο κεφάλι μου και μετά επιστρέφω κατευθείαν στο ποδόσφαιρο... Έχω πάλι τα 10/15 λεπτά της καθαρής μου συγκέντρωσης». «Το επόμενο πράγμα που ξέρεις είναι πλησιάζει το ημίχρονο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πορτιέρε της Άρσεναλ.