Η πρώην πορνοστάρ, Μία Καλίφα, πόζαρε με τη φανέλα της Μίλαν και ένα εσώρουχο και οι ροσονέρι της απάντησαν

Η Μία Καλίφα

i

© Instagram

Η πρώην πορνοστάρ, Μία Καλίφα, πόζαρε με τη φανέλα της Μίλαν και ένα εσώρουχο και οι ροσονέρι της απάντησαν

Sportal newsroom 17:02 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 19.11.2023

Οπαδός της Μίλαν φαίνεται πως είναι η διάσημη πρώην πορνοστάρ, Μία Καλίφα η οποία προκάλεσε... ζάλη με την αποκαλυπτική της φωτογράφιση. Η ίδια εμφανίστηκε με τη φανέλα των «ροσονέρι» και ένα εσώρουχο, με την ομάδα της Serie A να την αποθεώνει.

«Too hot to handle» ήταν η Μία Καλίφα στη νέα της ανάρτηση στα social media, η οποία, μάλιστα, είχε σύνδεση με τον «βασιλιά των σπορ». Η διάσημη πρώην πορνοστάρ σαγήνευσε τους followers της στο Instagram, ποστάροντας μία αποκαλυπτική φωτογραφία με τη φανέλα της Μίλαν

Πιο αναλυτικά, η δημοφιλής influencer εμφανίστηκε να φοράει την τρίτη εμφάνιση του συλλόγου της Serie A, στην οποία αποτυπωνόταν το όνομά της, μαζί με ένα εσώρουχο. Αυτό άφησε ανάμεικτα αισθήματα στο κοινό, βέβαια, αφού δεν ήταν λίγοι που την κατέκριναν επειδή φόραγε το νούμερο 10 στην πλάτη. Το γεγονός πως ο εν λόγω αριθμός είναι συνδεδεμένος συνήθως με το αστέρι της κάθε ομάδας, δεν άρεσε σε πολλούς από τους ακόλουθους της.

Αντιθέτως, όμως, το ίδιο το κλαμπ δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού αποθέωσε τη Μία Καλίφα στα σχόλια. Ειδικότερα, η Μίλαν έγραψε στην πρώην πορνοστάρ τη φράση «Forza Milan», τονίζοντας με έντονο μαύρο τα γράμματα M, I και Α. 

Αυτή, βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Καλίφα εμφανίζεται με ποδοσφαιρική εμφάνιση, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπέρνλι και Γουότφορντ. Μάλιστα, η ίδια έχει δοκιμάσει και το ταλέντο της με τη στρογγυλή θεά, δίχως όμως επιτυχία.

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!