Αποθέωση στο Καμερούν για τον Μουκουντί: «Η επιστροφή του στην εθνική ομάδα είναι πολύ πιθανή»

Αρόλντ Μουκουντί

i

© Intime

Αποθέωση στο Καμερούν για τον Μουκουντί: «Η επιστροφή του στην εθνική ομάδα είναι πολύ πιθανή»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:49 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 25.05.2023

Ο Αρόλντ Μουκουντί γνώρισε την αποθέωση από τα ΜΜΕ της πατρίδας του μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Αρόλντ Μουκουντί στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα κατάφερε να αποτελέσει βασικό πυλώνα των μετόπισθεν της ΑΕΚ και να στεφθεί μαζί της και πρωταθλητής Ελλάδας, αφού βοήθησε την Ένωση να φτάσει στην κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, αλλά και Κυπελλούχος, όντας ο MVP στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο στα ΜΜΕ της πατρίδας του, τα οποία δεν σταματούν να τον αποθεώνουν. Συγκεκριμένα, σε αφιέρωμα της η ιστοσελίδα «actu cameroun.com» τονίζει ότι είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του στην εθνική ομάδα του Καμερούν.

«Από τότε που έφυγε από την Σεντ Ετιέν έκανε νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Με την φανέλα της ΑΕΚ ο Μουκουντί έχει αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια και έχει πετύχει και τρία γκολ. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας της ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις αυτές η επιστροφή του στο ρόστερ της εθνικής ομάδας του Καμερούν είναι πολύ πιθανή», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω ρεπορτάζ.