Μουκουντί: «Είμαστε ομάδα που κερδίζει, εκεί που κανείς δεν το πιστεύει»
i

Αρολντ Μουκουντι/intime

Μουκουντί: «Είμαστε ομάδα που κερδίζει, εκεί που κανείς δεν το πιστεύει»

Κώστας Τσίλης 16:42 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 08.11.2023

Η ΑΕΚ ξεκίνησε στον όμιλο της «φωτιάς» ως ξεγραμμένη για την πρόκριση, αλλά πλέον διεκδικεί ακόμα και την πρώτη θέση και ο Μουυκουντί έδωσε την εξήγηση

Είναι αλήθεια πως όταν έγινε η κλήρωση και η ΑΕΚ βρέθηκε στον όμιλο της… φωτιάς του Europa League, σχεδόν όλοι την είχαν… ξεγραμμένη ακόμα και για την τρίτη θέση. Η ΑΕΚ όμως ανέτρεψε τα πάντα και διεκδικεί ακόμα και την πρώτη θέση. Και ο Αρόλντ Μουκουντί, εξήγησε πως το γκρουπ που έχει φτιάξει ο Αλμέιδα είναι ένα δεμένο σύνολο, που κάνει τα πάντα ενωμένο και με πάθος και κυρίως μπορεί να κερδίσει εκεί που όλοι θεωρούν πως δεν μπορεί να το κάνει. Κάτι που προφανώς έχει προβολή και στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ. Αναλυτικά όσα είπε ο Μουκουντί.

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»
EUROPA LEAGUE

16:31 - 08.11.2023

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα κάνει και στην Ευρώπη, αυτό που έκανε και πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όταν διεκδίκησε τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου ματς

- Για την πίεση που υπάρχει για νίκη εντός έδρας

«Δεν έχουμε καμία πίεση. Είναι ένα σημαντικό ματς και για τους δυο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Έχουμε καλή ομάδα, θα παίξουμε με καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι επικίνδυνη ομάδα η Μαρσέιγ, έχουμε κάνει όμως το πλάνο μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε»

- Για την δύναμη της έδρας

«Ξέρουμε την ποιότητα των οπαδών μας και την ποιότητα της ομάδας. Ξέρουμε την επίδραση του κόσμου. Ο κόσμος θα μας υποστηρίξει για 90 λεπτά. Στο πρώτο παιχνίδι, υπήρχαν πράγματα που έγιναν πολύ καλά για την Μαρσέιγ. Έγιναν λάθη από εμάς, αλλά ποιος δεν κάνει. Θα κάνουμε αύριο το μάξιμουμ που μπορούμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

- Για την απουσία του Ρονζιέρ

« Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Μεγάλος παίκτης, αλλά δεν αλλάζει κάτι/».

- Για τον όμιλο και τα φαβορί

«Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Δεν ξέρω ποια είναι τα φαβορί. Ελπίζω να είμαστε μια από τις δυο ομάδες που θα προκριθούν.

- Για το που θα φτάσει η ΑΕΚ

«Είμαστε ένα γκρουπ. Και μιλάμε για ένα γκρουπ που προχωρά όλο μαζί. Εκεί που οι άλλοι πιστεύουν πως δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τους αποδεικνύουμε το αντίθετο. Έχουμε πάθος, έχουμε αγάπη και αποφασιστικότητα. Που πάντα είναι εκεί, για να αντιστρέψει μια αρνητική κατάσταση».