Το απαιτητικό πρόγραμμα θεραπείας του Νεϊμάρ για να επιστρέψει στην δράση (vid)
i

Νεϊμάρ/©Intime

Το απαιτητικό πρόγραμμα θεραπείας του Νεϊμάρ για να επιστρέψει στην δράση (vid)

Κώστας Τόπας 10:11 - 06.12.2022

Αρκετές δυσκολίες αντιμετώπισε ο Νεϊμάρ στον δρόμο της επιστροφής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων με την Σερβία.

Ο Νεϊμάρ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στη νίκη της Βραζιλίας (4-1) επί της Νότιας Κορέας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 30χρονος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε ούτως ώστε να καταφέρει να είναι έτοιμος στη νοκ-αουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων στην αναμέτρηση με την Σερβία, ο Νεϊμάρ είχε τραυματιστεί και όπως τόνισε ο ίδιος τέθηκε σε κίνδυνο ακόμα και η συμμετοχή του στο υπόλοιπο της διοργάνωσης μιας και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει.

«Σίγουρα υπήρχε μεγάλος φόβος. Τα πήγαινα πολύ καλά και το να πάθω έναν τέτοιο τραυματισμό με δυσκόλεψε. Έκλαιγα όλο το βράδυ, η οικογένειά μου το ξέρει αλλά όλα πήγαν καλά. Την ημέρα του τραυματισμού έκανα φυσικοθεραπεία μέχρι τις 11 το πρωί και τις άλλες μέρες μέχρι τις 5 και τις 6. Όλα τα βάσανα είναι απαραίτητα για να κατακτήσουμε το τίτλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.