Κι όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πανηγύρισε μαζί με τους Πορτογάλους για την πρόκριση (vid)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Κι όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πανηγύρισε μαζί με τους Πορτογάλους για την πρόκριση (vid)

Κώστας Τόπας 14:03 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 07.12.2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του αγώνα με την Ελβετία κατευθύνθηκε προς την εξέδρα που βρίσκονταν οι Πορτογάλοι και πανηγύρισε μαζί τους, την πρόκριση της ομάδας τους.

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Ελβετία, για τακτικούς λόγος όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος. Μία απόφαση η οποία δεν άρεσε καθόλου τόσο στην σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες όσο και στην αδερφή του, Έλμα Αβέιρο.

Εξαλλη η αδερφή του Κριστιάνο: «Ξεχάστηκαν όλα όσα έκανε και τώρα δεν τον χρειάζονται»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

11:32 - 07.12.2022

Εξαλλη η αδερφή του Κριστιάνο: «Ξεχάστηκαν όλα όσα έκανε και τώρα δεν τον χρειάζονται»

Η Έλμα Αβέιρο, αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε τα πυρά της εναντίον του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τον άφησε εκτός ενδεκάδας από το κρίσιμο παιχνίδι με την Ελβετία.

Με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, οι Πορτογάλοι έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι κάμερες όμως στράφηκαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του την σημαντική αυτή επιτυχία επέλεξε να φύγει μόνος του από το γήπεδο με την κάμερα να τον ακολουθεί κατά πόδας.

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι ερμήνευσαν αυτή την κίνηση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας του Πορτογάλου αστέρα για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατευθύνθηκε στην πλευρά της εξέδρας που ήταν οι οπαδοί των Πορτογάλων και πανηγύρισε μαζί τους.