Ζιρού και Ρεγκραγκί συναντιούνται 14 χρόνια μετά σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου
i

Ολιβιέ Ζιρού/©Intime

Ζιρού και Ρεγκραγκί συναντιούνται 14 χρόνια μετά σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου

Κώστας Τόπας 15:10 - 11.12.2022

Ο Ολιβιέ Ζιρού θα συναντήσει τον Ουαλίντ Ρεγκραγκί στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή τη φορά όχι ως συμπαίκτη αλλά ως αντίπαλο προπονητή...

Η Γαλλία επικράτησε 2-1 της Αγγλίας και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νωρίτερα, το Μαρόκο έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός διοργάνωσης τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του.

Ετσι, Γαλλία και Μαρόκο θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους την Τετάρτη (14/12) για τους «4» του Μουντιάλ. Οι Μαροκινοί με τον Ουαλίντ Ρεγκραγκί, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο θα επιδιώξουν ακόμη μία νίκη ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Από την άλλη, οι Γάλλοι με μπροστάρη τον Ολιβιέ Ζιρού ο οποίος μετράει 53 γκολ με τους «τρικολόρ» θα προσπαθήσουν να κάνουν το back-to-back, κατακτώντας για δεύτερη διαδοχική φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ιστορική πορεία του Μαρόκου και οι ομοιότητες με την Ελλάδα του 2004 (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

08:34 - 11.12.2022

Η ιστορική πορεία του Μαρόκου και οι ομοιότητες με την Ελλάδα του 2004 (vids)

Το Μαρόκο συνεχίζει και γράφει ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο μιας και πλέον βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η πορεία που καταγράφει η χώρα της Αφρικής θυμίζει την θρυλική πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Euro του 2004!

Ο Γάλλος φορ της Μίλαν θα συναντήσει τον Ουαλίντ Ρεγκραγκί, έπειτα από 14 χρόνια. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην γαλλική Γκρενόμπλ το 2008. Την Τετάρτη (14/12) οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!