Ο Μουρίνιο είδε από κοντά τον αγώνα του Τζόκοβιτς - Το ιδιαίτερο δώρο του Σέρβου στον «Special One» (vids)

Ζοσέ Μουρίνιο & Νόβακ Τζόκοβιτς

i

PrtScr

Ο Μουρίνιο είδε από κοντά τον αγώνα του Τζόκοβιτς - Το ιδιαίτερο δώρο του Σέρβου στον «Special One» (vids)

Κώστας Τόπας 09:10 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 13.05.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε από κοντά τον θρίαμβο του Νόβακ Τζόκοβιτς στο ντεμπούτο του στο Masters 1000 ATP της Ρώμης και δεν έφυγε με άδεια χέρια.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και πήγε στο Foro Italico για να δει από κοντά την προσπάθεια του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος υπερασπίστηκε με επιτυχία την υπεράσπιση του πρωταθλητή Masters 1000 ATP που διεξάγεται στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ο «Nole» κέρδισε τον Αργεντινό, Τόμας Ετσεβάρι με 2-0 και με αυτόν τον τρόπο πήρε το εισιτήριο για τους «32» του τουρνουά, με τον Μουρίνιο να έχει συνάντηση πριν την έναρξη του αγώνα με τον κορυφαίο Σέρβο τενίστα και τους δύο άνδρες να χαιρετιούνται μέσω μίας ζεστής αγκαλιάς.

Ο Τζόκοβιτς είναι οπαδός του ποδοσφαίρου, αν και η ομάδα του είναι η Μίλαν, την οποία είδε αυτή την εβδομάδα να γνωρίζει την ήττα στο «Σαν Σίρο» από την Ίντερ με 2-0, στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League.

Ο Μουρίνιο και ο Τζόκοβιτς είχαν ήδη συναντηθεί αρκετές φορές στη Μαδρίτη, στο Γουίμπλεντον και στους τελικούς του ATP όταν ο «Special One», ήταν στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και παλαιότερα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Τον έχω συναντήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Ήρθε να με δει να παίζω στο Λονδίνο, ειδικά στους τελικούς του ATP. Είναι ένας μεγάλος φαν του τένις, φυσικά ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές ποδοσφαίρου που έχουμε όχι μόνο σήμερα, αλλά στην ιστορία. Είμαι πολύ κολακευμένος που έρχεται να παρακολουθήσει τους αγώνες μου. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα πολύ ευγενικός σε εμένα και την ομάδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.

Ο προπονητής είχε ένα τελευταίο αίτημα για τον Τζόκοβιτς, τον οποίο συνεχάρη στα αποδυτήρια. Πριν πάει σπίτι, ο Πορτογάλος τεχνικός των «τζιαλορόσι» ζήτησε από το νούμερο 1 του κόσμου του τένις να υπογράψει το καπέλο που φορούσε όλη μέρα.

«Ελπίζω να ανταποδώσω τη χάρη και να πάω να δω την ομάδα του (Ρόμα) όταν προπονείται γιατί δεν νομίζω ότι το έχει κάνει ποτέ. Ίσως όταν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο "Special One" ήρθε να με δει, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», κατέληξε ο «Νόλε».