Ο Μουρίνιο επικρίνει την μεταγραφή του Μούντρικ για 100 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι
i

Μουρίνιο / ©INTIME

Ο Μουρίνιο επικρίνει την μεταγραφή του Μούντρικ για 100 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι

14:05 - 16.01.2023

Ο άλλοτε τεχνικός της Τσέλσι και νυν της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο φάνηκε να επικρίνει την απόφαση των «μπλε» να ξοδέψει 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Μιχαίλο Μούντρικ.

Ο 22χρονος Ουκρανός εξτρέμ είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, η οποία έβγαλε 100 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο Μιχαίλο Μούντρικ καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Σαχτάρ, σημειώνοντας 11 γκολ σε 19 αγώνες αυτή τη σεζόν.

Μούντρικ, η «απαγωγή»: Το ιδιωτικό τζετ, η νύχτα στην Κωνσταντινούπολη και ο συνεργάτης του Μπόελι (vids)
PREMIER LEAGUE

09:34 - 16.01.2023

Μούντρικ, η «απαγωγή»: Το ιδιωτικό τζετ, η νύχτα στην Κωνσταντινούπολη και ο συνεργάτης του Μπόελι (vids)

Μέσα σε ένα απόγευμα, η Τσέλσι κατάφερε να «κλέψει» τον Μιχάιλο Μούντρικ από τη Σαχτάρ, έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ, για τον οποίο η Άρσεναλ διαπραγματευόταν εδώ και σχεδόν μισό χρόνο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Μούντρικ, παραδεχόμενος ότι μεταγραφές με τόσο μεγάλο κόστος είναι αδύνατες για την Ρόμα.

«Δεν περιμένω να φτάσει κανένας. Ο Τιάγκο Πίντο (CEO της Ρόμα) ήταν πολύ ειλικρινής και άμεσος, είπε πράγματα σε μια συνέντευξη που συνήθως δεν αρέσει να ακούει ένας προπονητής. Οι προπονητές θέλουν πάντα να ακούν ότι έχουμε πολλά χρήματα, μπορούμε να αγοράσουμε την επιλογή α, β, γ δ, χτίστε μια απίστευτη ομάδα Αυτό είναι το όνειρο για κάθε προπονητή. Δούλεψα σε συλλόγους με τέτοιου είδους πρακτικά απεριόριστους πόρους. Υπάρχουν όλο και περισσότεροι σύλλογοι στις μέρες μας που ταιριάζουν με αυτό το προφίλ, αλλά δεν εμείς δεν είμαστε έτσι», ανέφερε αρχικά ο Special One στην «Gazzetta dello Sport» για να ρωτηθεί στη συνέχεια για το σκοπεύει να κάνει εάν προκύψουν τραυματισμοί στους «τζιαλορόσι».

«Πρέπει να βρούμε μια λύση, δεν μπορούμε να αγοράσουμε τον Μούντρικ για 100 εκατομμύρια ευρώ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Ρόμα αυτή τη στιγμή είναι στην έβδομη θέση στη Serie A, ισοβαθμώντας με την Αταλάντα και τη Λάτσιο και τρεις βαθμούς πίσω από την Ίντερ.