Απίστευτος Μουρίνιο: Τα έβαλε με τον Σάντσες και τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή!

Ρενάτο Σάντσες

i

PrtScr

Απίστευτος Μουρίνιο: Τα έβαλε με τον Σάντσες και τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή!

Κώστας Τόπας 08:47 - 18.12.2023

Ο τρομερός Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, τον Ρενάτο Σάντσες όμως η εμφάνιση του τελευταίου έκανε έξαλλο τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή.

Η Ρόμα γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Μπολόνια, με τους «ροσομπλού» να σκαρφαλώνουν ξανά στην πρώτη τετράδα. Όμως, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ζοσέ Μουρίνιο προχώρησε σε μία περίεργη κίνηση καθώς έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Ρενάτο Σάντσες.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε μπει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αγωνίστηκε μόνο 18 λεπτά μετά την είσοδό του. Μετά την απόφασή του Μουρίνιο, να τον αντικαταστήσει ο Σάντσες φαινόταν σοκαρισμένος, καθώς ο «Special One» δεν τον κοίταξε καν.

Μετά το παιχνίδι, ο Μουρίνιο μίλησε στο «DAZN» γι' αυτή την κίνηση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Σάντσες

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον Ρενάτο Σάντσες, είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή, αλλά είναι επίσης δύσκολο για έναν προπονητή, το έχω κάνει 3-4 φορές στην καριέρα μου και δεν είναι εύκολο».

Η Ρόμα είχε παίξει χωρίς τον Ρομέλου Λουκάκου και τον Πάουλο Ντιμπάλα και ο Μουρίνιο μίλησε για την απουσία τους, λέγοντας: «Χωρίς τον Πάουλο Ντιμπάλα δεν υπάρχει κατηγορία, χωρίς τον Ρομέλου δεν υπάρχει σωματικότητα. Ο κόσμος στο γήπεδο ήθελε να κάνει καλύτερα και να δώσει περισσότερα».

Ο Μουρίνιο και ο Σάντσες είχαν μια τεταμένη σχέση από τότε που ο Πορτογάλος μέσος πήγε ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και τον κρατούσαν συνεχώς πίσω. Ο Μουρίνιο επέκρινε δημοσίως την φυσική κατάσταση του παίκτη νωρίτερα στη σεζόν και ο Σάντσες έχει αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα από τότε.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο