Ζντένεκ Ζέμαν: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη την ώρα της προπόνησης!

Ζντένεκ Ζέμαν: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη την ώρα της προπόνησης!

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 20:09 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 12.12.2023

Ο πρώην προπονητής πολλών ιταλικών ομάδων υπέστη το πρωί της Τρίτης ισχαιμικό επεισόδιο την ώρα της προπόνησης, με την υγεία του να είναι σταθερή έως τώρα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ισχαιμικό επεισόδιο ο Ζντένεκ Ζέμαν. Ο πολύπειρος τεχνικός που εδώ και 49 χρόνια έχει προπονήσει πολλές ομάδες στην Ιταλία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση η υγεία του.

Ο 76χρονος υπέστη παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο πριν από μια προπόνηση της Πεσκάρα το πρωί της Τρίτης (12/12), ενώ πλέον αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις από το νοσηλευτικό προσωπικό για να διαπιστευθεί η ακριβής αιτία του επεισοδίου που υπέστη.

Ο Ζέμαν επέστρεψε στην Πεσκάρα για την τρίτη του θητεία στον σύλλογο τον Φεβρουάριο του 2023. Η Πεσκάρα αγωνίζεται στη Serie C, την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση με 30 βαθμούς σε 17 αγώνες.

Ο Τσέχος προπονητής έχει περάσει από πολλές ομάδες, στην πλειοψηφία τους ιταλικές. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παλέρμο και έχει προπονήσει μεταξύ άλλων τις Πάρμα, Μεσίνα, Λάτσιο, Ρόμα, Φενέρμπαχτσε, Νάπολι, Σαλερνιτάνα, Αβελίνο, Λέτσε, Ερυθρό Αστέρα, Κάλιαρι και Λουγκάνο.