Ρόμα και Φιορεντίνα έμειναν ισόπαλες σε ένα ματς που τα είχε... όλα

Ρόμα - Φιορεντίνα

i

© PrtScr

Ρόμα και Φιορεντίνα έμειναν ισόπαλες σε ένα ματς που τα είχε... όλα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:47 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 10.12.2023

Ρόμα και Φιορεντίνα έμειναν ισόπαλες (1-1), σε ένα τρομερό παιχνίδι που η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο το ολοκλήρωσε με εννιά παίκτες.

Η ματσάρα στο «Ολιμπικο» τα είχε... όλα!

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A, η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και τη Φιορεντίνα έληξε ισόπαλη (1-1), ενώ ο σοβαρός τραυματισμός του Ντιμπάλα και οι δύο αποβολές των γηπεδούχων άφησαν το... δικό τους στίγμα στην έκβαση του αποτελέσματος.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ρόμα μπήκε δυναμικά στο ματς και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Μόλις στο 5ο λεπτό, η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς και ο Λουκάκου χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Ντιμπάλα έκανε μία τρομερή σέντρα με το εξωτερικό, ο Βέλγος φορ πετάχτηκε στην «καρδιά» της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 1-0, βάζοντας... φωτιά στο «Ολίμπικο».

Μετά το τέρμα το οποίο άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, οι Τζαλορόσι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν. Η Φιορεντίνα εκμεταλλεύτηκε την αναγκαστική αποχώρηση του Ντιμπάλα λόγω τραυματισμού και την αριθμητική της υπεροχή μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο 64ο λεπτό ο Νικόλα Ζαλέφσκι, με αποτέλεσμα να βρει το γκολ της ισοφάρισης. 

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνες διαμόρφωσε το 1-1 με μία δυνατή κεφαλιά στο 66΄ κι έδωσε νέα πνοή στο ματς.

Λίγο πριν τη λήξη ο Λουκάκου δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα κι άφησε την ομάδα του με εννιά παίκτες.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «Βιόλα» έψαξαν κι ένα δεύτερο γκολ για την ολική ανατροπή, όμως η οπισθοχώρηση της Ρόμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες (1-1).

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ανέβηκε στην τέταρτη θέση με 25 πόντους και στο +1 από την 7η Φιορεντίνα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (16ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ