Όλα τα πιθανά σενάρια στον 3ο όμιλο του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης

i

Photo by Manuel Reino Berengui/DeFodi Images via Getty Images

Όλα τα πιθανά σενάρια στον 3ο όμιλο του Champions League

Στέλιος Βαρδάκης • 14:06 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 12.12.2023

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού της τελευταίας αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Champions League. Ουνιόν Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι - Μπράγκα τα ματς στις 22:00.

Αμείωτο το ενδιαφέρον στον 3ο όμιλο του Champions League με τρεις στις τέσσερις θέσεις του ομίλου να κρίνονται μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Μόνη αδιάφορη η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και την πρόκριση. Ακολουθεί τη 3η θέση η Νάπολι (7 βαθμοί). στην 3η η Μπράγκα (4 βαθμοί), ενώ τελευταία είναι η Ουνιόν Βερολίνου (2 βαθμοί). 

Αναλυτικά η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

Στις 22:00 η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται στο «Olympiastadion» τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Γερμανοί στη πρώτη συμμετοχή της ιστορίας τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχουν μόλις δύο ισοπαλίες στα πρώτα 5 ματς τους και παίζουν τα «ρέστα» τους απέναντι στη Ρεάλ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπιέλιτσα χρειάζεται μόνο νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Μπράγκα για να συνεχίσει στην Ευρώπη και το Europa League. Η «Βασίλισσα» κατεβαίνει έχοντας στόχο το απόλυτο των νικών στον όμιλο.

O Μπέλιγχαμ έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 10 γκολ στο Champions League προτού κλείσει τα 21 χρόνια ζωής
CHAMPIONS LEAGUE

09:26 - 30.11.2023

O Μπέλιγχαμ έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 10 γκολ στο Champions League προτού κλείσει τα 21 χρόνια ζωής

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 κόντρα στη Νάπολι κι έφθασε τα 10 γκολ στο Champions League προτού συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που το καταφέρνει και ο τέταρτος συνολικά μετά τους Καρίμ Μπενζεμά, Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Νάπολι υποδέχεται την Μπράγκα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με φόντο τη πρόκριση στους «16». Σε πλεονεκτική θέση οι γηπεδούχοι που παίζουν για δύο αποτελέσματα καθώς τόσο η νίκη όσο και η ισαπαλία σημαίνει πρόκριση στη επόμενη φάση ενώ κάτι τέτοιο θα συμβεί και σε ενδεχόμενο ήητας με ένα γκολ. Από τη άλλη, οι Πορτογάλοι θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά και πάνω καθώς οποιοδήποτε νικηφόρο αποτέλεσμα με ένα γκολ διαφορά δεν τους κάνει.