Ακόμα κι αν αποκλειστεί η Παρί από το Champions League, δεν επηρεάζεται το μέλλον του Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Ibrahim Ezzat/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ακόμα κι αν αποκλειστεί η Παρί από το Champions League, δεν επηρεάζεται το μέλλον του Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 12:52 - 12.12.2023

Σύμφωνα με την «L'Equipe», αν η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλειστεί, γι' ακόμη μία χρονιά νωρίς από το Champions League, δεν θα επηρεάσει το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος κάνει δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του στο Παρίσι.

Το βράδυ της Τετάρτης (13/12, 22:00), η Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε δει γι' ακόμη μία αφορά τα όνειρά της να γκρεμίζονται και να γνωρίζει τον αποκλεισμό από το Champions League. Οι Παριζιάνοι κοντράρονται με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού οι Βεστφαλοί χρειάζονται τουλάχιστον ισοπαλία ισοπαλία για να είναι πρώτοι στον όμιλο.

Ακούγεται σκληρό, αλλά η παντοδύναμη Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να μείνει εκτός Champions League τον Δεκέμβριο. Τρομερό χτύπημα για την ομάδα με επικεφαλής τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο. Και εδώ φαίνεται, όπως σχεδόν πάντα, το όνομα του Εμπαπέ και το μεσοπρόθεσμο μέλλον του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η «L'Equipe», το μέλλον του αρχηγού της γαλλικής ομάδας στην Παρί, που έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου, δεν θα συνδεόταν με αυτό της ομάδας του στο Champions League. Το ενδεχόμενοι οι Παριζιάνοι να συνεχίσουν στο Europa League δεν θα σημαίνει ότι ο Εμπαπέ θα φύγει από την ομάδα του «Παρκ Ντε Πρενς» το καλοκαίρι.

Μια θέση που ο Εμπαπέ διατήρησε ήδη την περασμένη σεζόν, όταν η Παρί αποκλείστηκε από την Μπάγερν Μονάχου στον δεύτερο γύρο του Champions League

Το πιο δύσκολο καλοκαίρι του Εμπαπέ

«Αν συνέδεα το μέλλον μου με το Champions League και δεν σεβόμουν τον σύλλογο, θα είχα φτάσει πολύ μακριά! Είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος και, αυτή τη στιγμή, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από κάνοντας την Παρί χαρούμενη», είχε πει τότε ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Αυτό το καλοκαίρι, ήταν πολύ δύσκολο για τον Εμπαπέ καθώς απουσίαζε από τις προπονήσεις της ομάδας για αρκετές εβδομάδες. Σήμερα όμως στο τραπέζι είναι και το ενδεχόμενο επέκτασης συνεργασίας με την Παρί. Αυτό άλλωστε τονίζει και η «L'Equipe», η οποία αναφέρει ότι αν ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός συμφωνήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι για δύο χρόνια όπως την προηγούμενη φορά.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών ομάδας έκτης κατηγορίας της Γαλλίας όταν έμαθαν ότι θα παίξουν με την Παρί Σεν Ζερμέν (vid)
REST OF THE WORLD

08:31 - 12.12.2023

Οι πανηγυρισμοί των παικτών ομάδας έκτης κατηγορίας της Γαλλίας όταν έμαθαν ότι θα παίξουν με την Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Ένα υπέροχο βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους παίκτες της Ρεβέλ, ομάδας της έκτης κατηγορίας της Γαλλίας να πανηγυρίζουν έξαλλα όταν έμαθαν πως θα παίξουν με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Κύπελλο.

Ο Εμπαπέ δεν έκρυψε ποτέ ότι ο βασικός του στόχος είναι να κερδίσει το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η σύνδεσή του με τον παριζιάνικο σύλλογο έχει να κάνει με την ύπαρξη ενός καλού έργου και όχι τόσο με τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.