«Δένει» τον Ζαΐρ - Εμερί η Παρί Σεν Ζερμέν!

Γουαρέν Ζαΐρ - Εμερί

i

© PrtScr

«Δένει» τον Ζαΐρ - Εμερί η Παρί Σεν Ζερμέν!

Πάνος Κορομηλάς 14:30 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 11.12.2023

Θέμα χρόνου είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Γουαρέν Ζαΐρ - Εμερί στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα της θέλει να «δέσει» με νέο συμβόλαιο η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο λόγος για τον Γουαρέν Ζαΐρ - Εμερί, ο οποίος σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, είναι έτοιμος να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Ο Εμερί, είναι ένας από τους παίκτες - αποκάλυψη της φετινής σεζόν για τη γαλλική ομάδα. Σε ηλικία μόλις 17 ετών, μετρά 16 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με δύο γκολ και πέντε ασίστ σε όλες της διοργανώσεις. Αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Λουίς Ενρίκε, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έχει ήδη κληθεί στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Σκόραρε μάλιστα στο ντεμπούτο του απέναντι στο Γιβραλτάρ, στην ευρεία νίκη των «τρικολόρ» με 14-0. 

Το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2025, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να επενδύσει πάνω σε αυτόν για περισσότερα χρόνια, με την οριστικοποίηση της τελικής συμφωνίας να αναμένεται σύντομα. 

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής του είχε μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια για τον ίδιο, πριν την αναμέτρηση με τη Μίλαν για τη φάση των ομίλων του Champions League:

Οριστικό: Χωρίς κόσμο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο

Οριστικό: Χωρίς κόσμο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, διευκρίνισε πως και τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στα οποία τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

«Ο Γουαρέν είναι ένα διαμάντι. Είναι πολύ μικρός, οπότε είναι φυσικό να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσει. Παίζει πάντα για την ομάδα. Ξέρει που πρέπει να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι απόδειξη πως είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι εύκολο για ένα προπονητή να έχει παίκτες με τα δικά του χαρακτηριστικά. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι η ταπεινότητα».