Οι πανηγυρισμοί των παικτών ομάδας έκτης κατηγορίας της Γαλλίας όταν έμαθαν ότι θα παίξουν με την Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Οι πανηγυρισμοί των παικτών ομάδας έκτης κατηγορίας της Γαλλίας όταν έμαθαν ότι θα παίξουν με την Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Δημήτρης Χούπης 08:31 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 12.12.2023

Ένα υπέροχο βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους παίκτες της Ρεβέλ, ομάδας της έκτης κατηγορίας της Γαλλίας να πανηγυρίζουν έξαλλα όταν έμαθαν πως θα παίξουν με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Κύπελλο.

Ο θεσμός του Κυπέλλου στις περισσότερες χώρες κρύβει μεγάλες εκπλήξεις και όμορφες ιστορίες που δείχνουν τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Έτσι θα γίνει και στο Κύπελλο Γαλλίας. Συγκεκριμένα η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει τη Ρεβέλ, ομάδα της έκτης κατηγορίας. 

Μία αρκετά ωραία στιγμή μάλιστα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, όταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έμαθαν ότι θα παίξουν με την «παρέα» του Κιλιάν Εμπαπέ Συγκεκριμένα βρισκόντουσαν στα αποδυτήρια, βλέποντας την κλήρωση στην τηλεόραση και όταν άκουσαν πως αντίπαλός τους θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς με το βίντεο να έχει γίνει ήδη viral. 

Παρόμοια αντίδραση είχαμε δει και πριν από λίγους μήνες, όταν οι παίκτες της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είχαν μάθει πως θα αντιμετωπίσουν τη Λίβερπουλ στους ομίλους του Europa League. Μάλιστα τότε ο Κέβιν ΜακΆλιστερ που παίζει στη βελγική ομάδα, είχε... απειλήσει τον αδερφό του Αλέξις που αγωνίζεται με τους «κόκκινους» για το μεταξύ τους παιχνίδι σε ένα βίντεο που επίσης είχε γίνει αμέσως viral.