Ο Μπέλιγχαμ έχει ένα πρόβλημα στην Ισπανία και είναι πολύ σοβαρό: «Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει τον Αντσελότι»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ο Μπέλιγχαμ έχει ένα πρόβλημα στην Ισπανία και είναι πολύ σοβαρό: «Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει τον Αντσελότι»

Στέλιος Βαρδάκης • 15:54 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 04.12.2023

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σε συνέντευξή του στην Tuttosport αναφέρθηκε στην πορεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον λόγο που έχει απογοητεύσει έως τώρα τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι.

Ένας από τους παίκτες της σεζόν μέχρι στιγμής είναι αδιαμφισβήτητα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος μέσος διανύει τη πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά έως τώρα για τη «Βασίλισσα». Έχει σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 15 γκολ και 4 ασίστ και συμμετέχει ανά 99' λεπτά σε κάποιο γκολ της Ρεάλ.

Με αφορμή τη παραλαβή του βραβείου του για το Golden Boy της χρονιάς μίλησε στη «Tuttosport» για το πως εξελίσσεται στην ισπανική ομάδα ενώ εκθείασε και τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι: «Δεσμεύομαι να βελτιωθώ με σκληρή δουλειά, αλλά τα εύσημα ανήκουν στον κ. Αντσελότι που βρήκε τη σωστή θέση για μένα και μου έδωσε περισσότερη ελευθερία στο γήπεδο. Έτσι τώρα πετάω στο γήπεδο χάρη σε αυτόν».

Στη συνέχεια, γνωστοποίησε και τον λόγο για τον οποίο έχει απογοητεύσει τον Ιταλό προπονητή: «Ξέρω ότι τον έχω απογοητεύσει μέχρι ένα σημείο. Ακόμα δεν μιλάω ισπανικά. Λυπάμαι, αλλά συναντώ απρόσμενα εμπόδια με αυτή τη γλώσσα. Είναι δύσκολο για μένα, το παραδέχομαι. Σε κάθε περίπτωση, υπόσχομαι τη μέγιστη δυνατή δέσμευση, ειλικρινά».

Τέλος, ο νεαρός Άγγλος αναφέρθηκε για πόσο περήφανος είναι για τον εαυτό του που αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς, ενώ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες, προπονητές και συγγενείς του και τόνισε ότι θα ήθελε να κατακτήσει κι άλλα τρόπαια στο μέλλον.