Αφού σκόραρε ο Φέλιξ έστειλε... φιλιά στους οπαδούς της Ατλέτικο (vid)

Αφού σκόραρε ο Φέλιξ έστειλε... φιλιά στους οπαδούς της Ατλέτικο (vid)

Κώστας Τόπας 10:45 - 04.12.2023

Ο Ζοάο Φέλιξ λίγο αφότου σκόραρε στην πρώην ομάδα του, αντέδρασε σε ορισμένες αποδοκιμασίες ορισμένων οπαδών της Ατλέτικο, στέλνοντας ένα φιλί στις κερκίδες.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Ζοάο Φέλιξ θα ήταν αναμφίβολα ένα από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (03/12) το βράδυ, καθώς αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία στην οποία ανήκει κι αγωνίζεται φέτος με τη μορφή δανεισμού στη Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος είχε πολλές έντονες διαμάχες και έντονες συγκρούσεις με πρώην συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του Χοσέ Μαρία Χιμένες, αλλά τελικά βγήκε χαμογελαστός, καθώς κατάφερε να βρει δίχτυα και να χαρίσει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Αφού σημείωσε το γκολ, ο Φέλιξ εντοπίστηκε επίσης να γυρίζει και να ψάχνει τους οπαδούς της Ατλέτικο στο πλήθος, προτού τους δώσει ειρωνικά ένα φιλί. Ο Φέλιξ δεν ήταν δημοφιλής στο «Μετροπολιτάνο» πριν από τον αγώνα και μπορεί κάλλιστα να είναι ο νούμερο ένα εχθρός των οπαδών των «ροχιμπλάνκος» τώρα.

Ο Φέλιξ εξήγησε ότι ο πανηγυρισμός του ήταν αυθόρμητος μετά τον αγώνα και ότι ήταν χαλαρός, παρόλο που σημείωσε ότι ήταν πάντα θέμα στα Μέσα ενημέρωσης.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!