Ντίας και Ροντρίγκο έστειλαν ξανά στην κορυφή τη Ρεάλ - Επιβλητική «τεσσάρα» της Μπιλμπάο επί της Ράγιο

Ντίας και Ροντρίγκο έστειλαν ξανά στην κορυφή τη Ρεάλ - Επιβλητική «τεσσάρα» της Μπιλμπάο επί της Ράγιο

Δημήτρης Χούπης 22:23 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 02.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Γρανάδα χάρη στα γκολ του Ντίας και του Ροντρίγκο, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή, λίγο νωρίτερα η Μπιλμπάο επικράτησε με 4-0 της Ράγιο και έφτασε μια ανάσα από την τετράδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Γρανάδα και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga

Το πρώτο μέρος κύλησε όπως ήταν λογικό με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερο παθητικό ρόλο. Το σκορ για τη «βασίλισσα» το άνοιξε ο Μπραχίμ Ντίας στο 26ο λεπτό, ο οποίος μετά από μια τρομερή πάσα του Κρος, πλάσαρε εύστοχα τον Φερνάντες για το 1-0. 

Στο δεύτερο μέρος το έργο ήταν ίδιο, με τη Ρεάλ να έχει τα ηνία του αγώνα. Στο 57ο λεπτό η ομάδα της Μαδρίτης έκανε δύο τα τέρματά της και «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Ροντρίγκο μετά από σουτ του Μπέλιγχαμ έκανε το 2-0 για τη «βασίλισσα». 

«Τεσσάρα» της Μπιλμπάο επί της Ράγιο 

Λίγο νωρίτερα η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε εύκολα με 4-0 της Ράγιο Βαγεκάνο και έφτασε μια ανάσα από την τετράδα. 

Το σκορ για την ομάδα του Μπιλμπάο το άνοιξε ο Γκουρουζέτα στο 23ο λεπτό, ο οποίος μετά από ασίστ του Σανσέτ πλάσαρε στην δεξιά γωνία για το 1-0. Σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. 

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 47' με τον Εσπίνο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 64' ο Ινιάκι Ουίλιαμς έκανε το 3-0 και τέσσερα λεπτά μετά ο Νίκο Ουίλιαμς διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ