Αγωνία ξανά με Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ - Αμφίβολος για το ματς με τη Γρανάδα

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Αγωνία ξανά με Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ - Αμφίβολος για το ματς με τη Γρανάδα

Κώστας Τσιακλής 13:36 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 01.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Γρανάδα εκτός έδρας όμως είναι πιθανό να το κάνει χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού φαίνεται να προκύπτει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (01/12) με την υπόλοιπη ομάδα και όπως είναι αναμενόμενο σήμανε συναγερμός στις τάξεις των «μερένγκες».

Όπως αναφέρει η MARCA ο Μπέλιγχαμ ξεκίνησε ατομικό τρέξιμο ωστόσο οκτώ λεπτά μετά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, μη ακολουθώντας την προπόνηση με την μπάλα που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει η υπόλοιπη ομάδα. Ο νεαρός Άγγλος ακολούθως πέρασε στο γυμναστήριο προκειμένου να κάνει μερικές ασκήσεις μαζί με έναν από τους γυμναστές του συλλόγου.

Ο Μπέλιγχαμ ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος όπως πάντα ωστόσο σύμφωνα με την ίδια πηγή μετά βίας έβγαλε το πεντάλεπτο χαλαρό τρέξιμο και είναι αμφίβολος για το ματς με τη Γρανάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο 20χρονος είχε υποστεί ένα πρόβλημα στον αστράγαλο στο ματς με τη Νάπολι την περασμένη Τετάρτη (29/11) ωστόσο μπόρεσε να ολοκληρώσει κανονικά την αναμέτρηση.

Ο Μπέλιγχαμ αποκτήθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι με κάτι περισσότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ και έχει ήδη ξεκινήσει την απόσβεση τους. Μέχρι στιγμής ο νεαρός έχει σκοράρει 15 γκολ σε 16 συμμετοχές και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

O Μπέλιγχαμ έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 10 γκολ στο Champions League προτού κλείσει τα 21 χρόνια ζωής
CHAMPIONS LEAGUE

09:26 - 30.11.2023

O Μπέλιγχαμ έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 10 γκολ στο Champions League προτού κλείσει τα 21 χρόνια ζωής

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 κόντρα στη Νάπολι κι έφθασε τα 10 γκολ στο Champions League προτού συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που το καταφέρνει και ο τέταρτος συνολικά μετά τους Καρίμ Μπενζεμά, Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Τα θετικά νέα για τον Κάρλο Αντσελότι είναι η επιστροφή του Κέπα στις προπονήσεις. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν εκτός δράσης και έχει να αγωνιστεί από τις 05 Νοεμβρίου και τη «λευκή» ισοπαλία με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια απόντες Κουρτουά και Μιλιτάο αλλά και οι Τσουαμενί, Βινίσιους, Καμαβινγκά και Μόντριτς.