Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Καμαβινγκά: Επιστρέφει το 2024 μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Εντουαρντό Καμαβινγκά

i

Εντουαρντό Καμαβινγκά/ ©Intime

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Καμαβινγκά: Επιστρέφει το 2024 μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Κώστας Τόπας 13:34 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 17.11.2023

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Εντουάρντο Καμαβινγκά, καθώς ο νεαρός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ρήξη του έξω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο κι έτσι θα αναγκαστεί να επιστρέψει στα γήπεδα από το 2024.

Ρήξη του έξω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο υπέστη ο Εντουάρντο Καμαβινγκά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος μέσος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα από το αρχικά αναμενόμενο, στο οποίο η γαλλική ομοσπονδία είχε διαγνώσει με διάστρεμμα στο γόνατο.

Όμως μετά τις εξετάσεις που έγιναν στη Μαδρίτη από την ιατρική ομάδα των Μαδριλένων εντοπίστηκε ρήξη του έξω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, δηλαδή περίπου δύο μήνες χωρίς να παίξει.

Ο τραυματισμός σημειώθηκε στην προπόνηση με την εθνική του ομάδα, σε ένα ατυχές σημείο της προπόνησης στο οποίο ο Ουσμάν Ντεμπελέ, σκόνταψε πάνω από την μπάλα και έπεσε στο πόδι του Καμαβινγκά. Ο μέσος έφυγε μόνος του από το γήπεδο και, αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να παραμείνει στη συγκέντρωση, τελικά επέστρεψε στη Μαδρίτη για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει να μπορεί να τον υπολογίζει για το Σούπερ Καπ Ισπανίας ή για τα αμέσως επόμενα ματς, δηλαδή μέσα σε οκτώ ή δέκα εβδομάδες. Είναι λίγο πολύ ο ίδιος χρόνος αποθεραπείας με τον Ορελιέν Τσουαμενί, που αναγκάζει τον Κάρλο Αντσελότι να εφεύρει μια μεσαία γραμμή.

«Συναγερμός» στη Ρεάλ με τον τραυματισμό του Βινίσιους: «Είναι ο ίδιος με την προηγουμένη φορά» (vids)
WORLD CUP

08:49 - 17.11.2023

«Συναγερμός» στη Ρεάλ με τον τραυματισμό του Βινίσιους: «Είναι ο ίδιος με την προηγουμένη φορά» (vids)

Ο Βινίσιους δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία μιας και λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας τραυματίστηκε κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Να τονιστεί επίσης ότι και ο Βινίσιους τραυματίστηκε στον αγώνα της Βραζιλίας με την Κολομβία, φέρνοντας ακόμη ένα πρόβλημα στο στρατόπεδο των «μερένχες».