Πατέρας Κβαρατσχέλια: «Ο γιος μου ονειρεύεται κάποια στιγμή να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Κβίντα Κβαρατσχέλια

i

©Glomex

Πατέρας Κβαρατσχέλια: «Ο γιος μου ονειρεύεται κάποια στιγμή να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:12 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 30.11.2023

Ο πατέρας του Κβίτσα Κβαρατσχέλια αποκάλυψε μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Νάπολι ότι ο γιος του θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί με τα χρώματα της «βασίλισσας».

Την πρόκριση στα νοκ άουτ του φετινού Champions League εξασφάλισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά από απίθανη ματσάρα στο «Μπερναμπέου» επιβλήθηκε 4-2 της Νάπολι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. 

Έτσι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε το 5 στα 5 στον 3ο όμιλο και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου, στέλνοντας τους «παρτενοπέι» σε ματς «τελικό» για την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Μπράγκα

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο πατέρας του Κβίτσα Κβαρατσχέλια αποκάλυψε ότι ο γιος του θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ρεάλ, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι όλοι στην οικογένεια του Γεωργιανού είναι υποστηρικτές της «βασίλισσας» εκτός από τον ίδιο.  

«Ο Κβίτσα πάντα ονειρευόταν και ακόμα ονειρεύεται να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι σίγουρος για αυτό. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ ήταν πολύ ιδιαίτερο για εκείνον. Όλοι στην οικογένεια είναι οπαδοί της Ρεάλ, εκτός από εμένα», ανέφερε ο πατέρας του Γεωργιανού διεθνή.