Η Χιρόνα με φοβερή ανατροπή στο τέλος πάτησε κορυφή
i

©printscreen

Η Χιρόνα με φοβερή ανατροπή στο τέλος πάτησε κορυφή

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:04 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 02.12.2023

Δεν έχει σταματημό η Χιρόνα τη φετινή σεζόν στη La Liga, καθώς με απίθανη ανατροπή στο τέλος επιβλήθηκε της Βαλένθια με 2-1 και πάτησε κορυφή.

Η Χιρόνα παραλίγο να χάσει βαθμούς ξανά βαθμούς, αλλά με τα γκολ του Κριστιάν Στουάνι έκανε μία φοβερή ανατροπή στο τέλος και επιβλήθηκε εντός έδρας της Βαλένθια με 2-1, για την 15η αγωνιστική της La Liga. 

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μιγκέλ Άνχελ Σάντσεθ Μουνιόθ ανέβηκε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς, ενώ οι «νυχτερίδες» παρέμειναν στη 10η θέση με 19 βαθμούς.  

Στα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι με την πρώτη τους καλή ευκαιρία έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 22ο λεπτό ο Φραν Πέρεθ βρέθηκε μόνος του μπροστά στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα, όμως ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στην επόμενη τελική τους ευκαιρία δεν αστόχησαν και βρήκαν δίχτυα. Ο Ούγκο Ντούρο με καταπληκτική ατομική προσπάθεια έκανε το 1-0 για τη Βαλένθια.  

Η Χιρόνα προσπαθούσε να δημιουργήσει κενά στην αντίπαλη άμυνα και τα κατάφερε καθυστερημένα με τον Κριστιάν Στουάνι, ο οποίος στο 82ο λεπτό με κοντινό τελείωμα έφερε το ματς στα ίσια. 

Οι παίκτες του Μιγκέλ Άνχελ Σάντσεθ Μουνιόθ δεν επαναπαύθηκαν με το βαθμό της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα να κάνουν την ολική ανατροπή με τον Στουάνι (88'). Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Σάβιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο στο VAR. Κάπως έτσι η Χιρόνα πήρε μία σπουδαία νίκη (2-1) που την ανέβασε στη κορυφή της βαθμολογίας. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (16ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ