Άνετη επικράτηση για τη Λας Πάλμας, 2-0 τη Χετάφε
i

©printscreen

Άνετη επικράτηση για τη Λας Πάλμας, 2-0 τη Χετάφε

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:03 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 02.12.2023

Μεγάλη νίκη (2-0) σημείωσε η Λας Πάλμας στην έδρα της κόντρα στη Χετάφε, με τους «κίτρινους» να ανεβαίνουν στην 8η θέση της κατάταξης.

Μία σημαντική πανηγύρισε η Λας Πάλμας, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Χετάφε με 2-0 και ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga με 21 βαθμούς. Αντίθετα οι Μαδριλένοι ισοβαθμούν στην 9η θέση με τη Βαλένθια και τη Ράγιο Βαγιεκάνο, καθώς και οι τρεις ομάδες έχουν από 19 βαθμούς. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και πήραν το προβάδισμα με τον Χούλιαν Αραούχο. Στο 43ο λεπτό ο Κρίστιαν Ροντρίγκεζ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ισπανό αμυντικό και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Στο 88ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς με τον Αλμπέρτο Μολέιρο, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από έλεγχο στο VAR

Ωστόσο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Λας Πάλμας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με το κοντινό τελείωμα του Κρίστιαν Ερέρα. Το μόνο που κατάφερε η Χετάφε ήταν να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα του Ομάρ Αλντερέντε (48'). 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (16ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ