Βολές του Καν για τη Μπάγερν, ο οποίος απολύθηκε με τον Σαλιχάμιτζιτς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Όλιβερ Καν.

i

©intime

Βολές του Καν για τη Μπάγερν, ο οποίος απολύθηκε με τον Σαλιχάμιτζιτς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Sportal newsroom 20:46 - 27.05.2023

Η Μπάγερν πανηγύρισε το 11ο σερί πρωτάθλημα μετά την αυτοκτονία της Ντόρτμουντ και απέλυσε τους Καν, Σαλιχάμιτζιτς με τον πρώτο να ρίχνει τα βέλη του.

Η Μπάγερν πανηγυρίζει το ενδέκατο σερί πρωτάθλημα μετά την απίστευτη «αυτοκτονία» της Ντόρτμουντ στο ματς με τη Μάιντς.

Ο Μουσιάλα πέτυχε το γκολ στην Κολωνία που έδωσε τον τίτλο στους Βαυαρούς και λίγο αργότερα με τη λήξη του ματς της Ντόρτμουντ, παίκτες και τεχνικό τιμ ξεχύθηκαν προς τους οπαδούς της ομάδας για να γιορτάσουν το πρωτάθλημα. Ήταν φανερό, όμως, ότι φέτος πολλά δεν πήγαν καλά στη Μπάγερν, αν κι εντός συνόρων το φινάλε ήταν γλυκό.

Οι αποφάσεις εντός της ομάδας είχαν παρθεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος και μισή ώρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, τα γερμανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως η Μπάγερν απέλυσε τους Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Οι δύο παλαίμαχοι άσοι πλήρωσαν το «μάρμαρο» για όσα έγιναν στη διάρκεια της σεζόν. Ο Καν, ήταν διευθύνων σύμβουλος για τέσσερα χρόνια και είχε ενημερωθεί για την απόφαση της Μπάγερν πριν από την έναρξη του αγώνα με την Κολωνία. Έτσι, δεν έδωσε το «παρών» στο γήπεδο.

Στον Καν και τον πρώην πλέον αθλητικό διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιτζιτς χρεώθηκαν ο κακός σχεδιασμός στο ρόστερ και οι κακές σχέσεις των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια, αλλά και με τον πρώην προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν: Απίθανη «αυτοκτονία» της Ντόρτμουντ στο φινάλε και 11ος σερί τίτλος για τους Βαυαρούς!
BUNDESLIGA

18:33 - 27.05.2023

Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν: Απίθανη «αυτοκτονία» της Ντόρτμουντ στο φινάλε και 11ος σερί τίτλος για τους Βαυαρούς!

Φινάλε... θρίλερ στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ να χάνει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της μετά την ισοπαλία με τη Μάιντζ (2-2) και την Μπάγερν να στέφεται πρωταθλήτρια Γερμανίας για 11η διαδοχική σεζόν μετά τη νίκη της επί της Κολωνίας (1-2).

Ο Όλιβερ Καν, παράλληλα, με ποστάρισμα στο Twitter έστειλε το πρώτο μήνυμα για την απόλυσή του.

«Απίστευτο! Μεγάλο επίτευγμα, συγχαρητήρια παιδιά. Πάντα σας το έλεγα. Πάντα να δίνετε ό,τι έχετε μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάτε. Είμαι περήφανος για εσάς και γι’ αυτό το επίτευγμα.

Θα ήθελε να πανηγυρίσω με εσάς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών, γιατί μου απαγορεύτηκε από τον σύλλογο. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Δεν θα είμαστε απλά για 12η συνεχόμενη φορά πρωταθλητές».