Συγκλόνισαν οι οπαδοί της Ντόρτμουντ παρά την σοκαριστική απώλεια του τίτλου - Απαρηγόρητοι οι παίκτες (vid)

Ο κόσμος της Ντόρτμουντ παρά την πίκρα του, τραγουδούσε για την ομάδα.

Συγκλόνισαν οι οπαδοί της Ντόρτμουντ παρά την σοκαριστική απώλεια του τίτλου - Απαρηγόρητοι οι παίκτες (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 19:06 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 27.05.2023

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τραγουδούσαν μετά το 2-2 με τη Μάιντς και την απώλεια του τίτλου. Δεν είχαν κουράγιο οι παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Η Ντόρτμουντ ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένα «κιτρινόμαυρο» ποτάμι, με μία απίθανη πορεία, γέμισε το γήπεδο, ενώ οπαδοί της Ντόρτμουντ είχαν συγκεντρωθεί σε μπυραρίες, καφετέριες, πλατείες. Ακόμα και στις εκκλησίες, όπως θα δείτε παρακάτω υπήρχαν οπαδοί με κασκόλ. 

Η αδιάφορη Μάιντς, όμως, έκανε σπουδαίο ματς, κόντρα στην αγχωμένη Ντόρτμουντ. Προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο κι ενώ μετά το 0-1 ο Αλέ έχασε πέναλτι για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχαν κουράγιο. Έδειχναν μπλοκαρισμένοι, το 2-2 ήρθε στην τελευταία φάση και πλέον ήταν αργά. Έτσι ο τίτλος πήγε για ενδέκατη σερί σεζόν στο Μόναχο και τη Μπάγερν. 

Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν: Απίθανη «αυτοκτονία» της Ντόρτμουντ στο φινάλε και 11ος σερί τίτλος για τους Βαυαρούς!
BUNDESLIGA

18:33 - 27.05.2023

Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν: Απίθανη «αυτοκτονία» της Ντόρτμουντ στο φινάλε και 11ος σερί τίτλος για τους Βαυαρούς!

Φινάλε... θρίλερ στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ να χάνει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της μετά την ισοπαλία με τη Μάιντζ (2-2) και την Μπάγερν να στέφεται πρωταθλήτρια Γερμανίας για 11η διαδοχική σεζόν μετά τη νίκη της επί της Κολωνίας (1-2).

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες σωριάστηκαν στο έδαφος. Ο Μπέλιγχαμ, ήταν απαρηγόρητος κι έδιωχνε την κάμερα. Όλοι ήταν στον αγωνιστικό χώρο και δεν είχαν διάθεση ούτε να ψελλίσουν κάτι. Τα μέλη του τεχνικού τιμ και της ομάδας ήταν στον πάγκο. Όλοι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πως χάθηκε ο τίτλος μέσα από τα χέρια τους. 

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ, ωστόσο, στο μεγαλύτερο πέταλο της Ευρώπης συγκλόνισαν. Έμειναν όλοι στις θέσεις τους και τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα. Το «You' ll never walk alone» δέσποζε, δείγμα της απεριόριστης αγάπης για την ομάδα τους. Μία τρομερή αντίδραση, παρά το σοκ της απώλειας ενός τίτλου. Ένα «πάρτι» μετατράπηκε σε ποδοσφαιρική «κηδεία». Γι' αυτό, όμως και οι φίλοι της Ντόρτμουντ έχουν κερδίσει την εκτίμηση των φιλάθλων σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε τα βίντεο: