Στην Μπάγερν Μονάχου και επίσημα ο Ντάιερ

Έρικ Ντάιερ

i

© Bayern Munich FC

Στην Μπάγερν Μονάχου και επίσημα ο Ντάιερ

Πάνος Κορομηλάς 22:34 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 11.01.2024

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Έρικ Ντάιερ από την Τότεναμ, με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Μεταγραφική ενίσχυση για τη Μπάγερν Μονάχου η οποία εντάσσει στο δυναμικό της τον Έρικ Ντάιερ , συνθέτοντας έτσι μια ισχυρή αμυντική γραμμή μαζί με τους Ντε Λιχτ, Κιμ και Ουπαμεκανό.

Ο Άγγλος αμυντικός θα αγωνιστεί στους Βαυαρούς μέχρι το τέλος τη σεζόν με τη μορφή δανεισμού. Στη συμφωνία των δύο ομάδων, υπάρχει οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο, ενώ οι Γερμανοί κατέβαλαν περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθεί το deal.

Έτσι, λίγο μετά την απόκτηση του Ράντου Ντράγκουσιν, η Τότεναμ «στέλνει» τον Ντάιερ στην Μπάγερν Μονάχου. Ένας παίκτης που έτσι και αλλιώς δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Άγγελου Ποστέκογλου, μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του δανεισμού του φάνηκε ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη:

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα, γιατί πάντα ως παιδί ήθελα να παίξω για τη Μπάγερν Μονάχου. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο με τεράστια ιστορία. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με την ευελιξία που έχω να αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις της άμυνας. 

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και τους φιλάθλους μας στην Allianz Arena, που κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο».

Στη νέα του ομάδα, ο Ντάιερ θα συναντήσει και τον Χάρι Κέιν, με τον οποίο συνυπήρχαν για πολλά χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου.