Απομένουν οι ανακοινώσεις στη Μπάγερν για τον Ντάιερ

Έρικ Ντάιερ

Απομένουν οι ανακοινώσεις στη Μπάγερν για τον Ντάιερ

Παναγιώτης Κατσαφάδος 17:47 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 11.01.2024

Η Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε με την Τότεναμ για τον Έρικ Ντάιερ, ο οποίος περνά ιατρικά και ανακοινώνεται από τη γερμανική ομάδα.

Η Μπάγερν είχε ως πρωταρχικό στόχο για την άμυνα τον Ράντου Ντραγκουσίν, ωστόσο ο ταλαντούχος παίκτης της Τζένοα επέλεξε να μετακομίσει στο Λονδίνο για την Τότεναμ. Οι Βαυαροί είχαν εναλλακτική και συμφώνησαν με τον Έρικ Ντάιερ της Τότεναμ, θέλοντας να προσθέσουν βάθος στο ρόστερ τους.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια εδώ και αρκετές μέρες ωστόσο η γερμανική ομάδα παρακολουθούσε μέχρι τη τελευταία στιγμή τις εξελίξεις γύρω από τον Ντραγκουσίν.

Μετά τη επιλογή του Ρουμάνου να πάει στην Τότεναμ, η Μπάγερν έκλεισε τη συμφωνία με τα «σπιρούνια» για τον Ντάιερ, για τον οποίο θα δαπανήσει 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ελεύθεροι και ωραίοι: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο «καυτά» ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

16:11 - 10.01.2024

Ελεύθεροι και ωραίοι: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο «καυτά» ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά

Το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έχει ανοίξει εδώ και μερικές μέρες και πολλές ομάδες θέλουν να ενισχυθούν ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Ελεύθεροι κυκλοφορούν μερικοί ποδοσφαιριστές, με καλό βιογραφικό και περγαμηνές στην πλάτη τους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν από έναν μεγάλο σύλλογο τοπ ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έως μία μικρομεσαία ομάδα της Stoiximan Super League.

Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άγγλου αμυντικού, ο οποίος θα συμπληρώσει ένα τρομερό αμυντικό σύνολο με Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ και Κιμ.

Ο έμπειρος 29χρονος αμυντικός είναι ενθουσιασμένος απ' ότι φαίνεται για την μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου και ήδη έδειξε τον θαυμασμό του για τη νέα του ομάδα, δηλώνοντας: «Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένας τρομερός σύλλογος».