Ο Ντραγκούσιν προτίμησε Τότεναμ αντί της Μπάγερν Μονάχου και κούφανε τον ατζέντη του

Ράντου Ντραγκούσιν

i

©Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Ο Ντραγκούσιν προτίμησε Τότεναμ αντί της Μπάγερν Μονάχου και κούφανε τον ατζέντη του

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:18 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 11.01.2024

Η επιλογή του Ράντου Ντραγκούσιν να πάει στην Τότεναμ αντί στην Μπάγερν Μονάχου άφησε έκπληκτο τον μάνατζερ του.

Η απόφαση του Ράντου Ντραγκούσιν να επιλέξει την Τότεναμ αντί της Μπάγερν Μονάχου, άφησε έκπληκτο τον ατζέντη του Ρουμάνου αμυντικού. 

«Ήμουν στον δρόμο για το αεροδρόμιο στις 8 το πρωί όταν ήρθε η πρόταση από την Μπάγερν. Του είπα ότι πρέπει να την εξετάσουμε, ότι η Μπάγερν είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες. Δεν το πιστεύω ότι την απορρίψαμε. 

Αλλά αυτή ήταν η απόφαση, την πήραμε όλοι μαζί, με τον Ράντου και τους δικούς του. Ενημέρωσα την Μπάγερν ότι ήρθαν την τελευταία στιγμή και ήταν δύσκολο να αλλάξουμε την απόφασή μας. Ίσως στο μέλλον να πάει εκεί. 

Μας συνεπήρε λίγο, να απορρίπτεις την Μπάγερν... Αλλά αυτό ήταν που ήθελε ο παίκτης και η οικογένειά του. Είναι χαρούμενος που πάει στην Τότεναμ», ανέφερε  ο ατζέντης του Ντραγκούσιν.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου συμφώνησε με τη διοίκηση της Τζένοα για την άμεση μεταγραφή του 21χρονου Ρουμάνου με ένα ποσό που θα αγγίξει τα 25.000.00 ευρώ, ενώ ακόμα πέντε εκατομμύρια αναμένεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους. 

Ο διεθνής Ρουμάνος φημίζεται για την ικανότητα του στις εναέριες μονομαχίες και στις τοποθετήσεις του στον αγωνιστικό χώρο, αποτελώντας στα μάτια του Ποστέκογλου τον κατάλληλο αντικαταστάτη του τραυματία Μίκι φαν ντε Βεν.