Οι οπαδοί της Μπάγερν τα «έχωσαν» στον Αθλητικό Διευθυντή των Βαυαρών λόγω... Μπόατενγκ

Οπαδοί Μπάγερν

i

© PrtScr

Οι οπαδοί της Μπάγερν τα «έχωσαν» στον Αθλητικό Διευθυντή των Βαυαρών λόγω... Μπόατενγκ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:50 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 09.10.2023

Στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Φράιμπουργκ, οι οπαδοί των Βαυαρών εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους προς τον Αθλητικό Διευθυντή έπειτα κι από τις επαφές που είχε με τον Ζερόμ Μπόατενγκ.

Στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Φράιμπουργκ, οι οπαδοί των Βαυαρών θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την υπόθεση του Ζερόμ Μπόατενγκ. Να θυμίσουμε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 35χρονος στόπερ ήταν καθημερινά στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου κι έδειχνε πως η φυσική του κατάσταση ήταν σε ιδανικό επίπεδο. 

Μπορεί οι διοίκηση να έφτασε κοντά στη συμφωνία μαζί του για την επιστροφή στα γήπεδα της Γερμανίας, ωστόσο το deal δεν ολοκληρώθηκε αισίως έπειτα κι από παρέμβαση των οπαδών. 

Οι φίλοι της Μπάγερν δεν έχουν ξεχάσει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε κριθεί ένοχος για ξυλοδαρμό της συντρόφου του κι έτσι έβαλαν «στοπ» σε αυτόν τον επαναπατρισμό. Στο χθεσινό ματς (8/10) κόντρα στην Φράιμπουργκ, οι οπαδοί των γηπεδούχων ανάρτησαν ένα πανό που έγραφε χαρακτηριστικά: «Η μισογυνική βία δεν είναι προσωπικό θέμα. Στεκόμαστε στις αξίες μας. Ή μήπως οι κανονισμοί και η επίγνωση είναι απλά μάρκετινγκ;». 

Στη συνέχεια ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπάγερν, Κριστόφ Φρόιντ, κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των οπαδών λέγοντας πως: «Το αθλητικό κομμάτι είναι αυτό που είναι πιο σημαντικό για μας. Τα προσωπικά θέματα δεν είναι μεγάλο θέμα. Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι Βαυαροί επέστρεψαν στις νίκες (3-0), μετά το 2-2 με τη Λειψία στην περασμένη (6η) αγωνιστική της Bundesliga. Oι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και μόλις στο 12ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με «βολίδα» του Κομάν, ο οποίος είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι και μέσα. Ακολούθησε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κέιν στο 22', ο οποίος λίγο αργότερα τροφοδότησε τον Σανέ για το 2-0 της ομάδας του. Στο 44' ο τελευταίος έκανε το 3-0, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. 

Η υπεροχή των Βαυαρών συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Κομάν να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 77' ο Τελ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του, το οποίο ο βοηθός ακύρωσε ως οφσάιντ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85', όταν ο Κομάν έκανε σουτ από το όριο της περιοχής το οποίο κατέληξε στα δίχτυα.