Αντίπαλος Ολυμπιακού: «Περίπατος» για την Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Φράιμπουργκ
i

Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Αντίπαλος Ολυμπιακού: «Περίπατος» για την Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Φράιμπουργκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:24 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 08.10.2023

Μέσα σε ένα ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου φρόντισε να εξασφαλίσει το τρίποντο εναντίον της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Φράιμπουργκ, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-0.

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην αντίπαλο του Ολυμπιακού, Φράιμπουργκ, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-0. Με αυτόν τον τρόπο οι «Βαυαροί» επέστρεψαν στις νίκες, μετά το 2-2 με τη Λειψία στην περασμένη (6η) αγωνιστική της Bundesliga

Oι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και μόλις στο 12ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με «βολίδα» του Κομάν, ο οποίος είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι και μέσα. Ακολούθησε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κέιν στο 22', ο οποίος λίγο αργότερα τροφοδότησε τον Σανέ για το 2-0 της ομάδας του. Στο 44' ο τελευταίος έκανε το 3-0, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. 

Η υπεροχή των Βαυαρών συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Κομάν να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 77' ο Τελ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του, το οποίο ο βοηθός ακύρωσε ως οφσάιντ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85', όταν ο Κομάν έκανε σουτ από το όριο της περιοχής το οποίο κατέληξε στα δίχτυα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: