Το μίτινγκ του Μαρτίνεθ με τους συνεργάτες του

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

©Intime

Το μίτινγκ του Μαρτίνεθ με τους συνεργάτες του

Ο Ισπανός προπονητής συνειδητοποίησε το λάθος στην Σερβία και σκέφτεται…

Προφανώς και η ισοπαλία για τον Ολυμπιακό στη Σερβία δεν είναι καλό αποτέλεσμα, ειδικά όπως εξελίχθηκε το ματς. Κι αυτό, γιατί αν δει κανείς το πρόγραμμα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» μπροστά τους, θα πρέπει να ψάξουν κάτι εξτρά, στα δύο ματς με την Γουέστ Χαμ (εντός πρώτα, εκτός μετά) και την Φράιμπουργκ στη Γερμανία. 

Τους Σέρβους άλλωστε, θα τους αντιμετωπίσουν πάλι την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa League. Τρίποντο επί της Μπάτσκα Τόπολα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα «κλείδωνε» την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League, αλλά μάταια… Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αμέσως μετά το 0-2, προχώρησε σε αλλαγές. 

Αλλαγές που αυτή τη φορά, όχι μόνο σήκωσαν κουβέντα, αλλά το πλήρωσε κιόλας με την ισοφάριση από τους Σέρβους. Το ζήτημα πλέον, είναι πως πρέπει να αλλάξει προσέγγιση. Ναι, είναι νέα η ομάδα, ναι, υπάρχουν πολλοί παίκτες, αλλά τις τελευταίες ώρες δεν κρύβει και ο ίδιος τον προβληματισμό του. Τα είπε και με τους συνεργάτες του, για κάποιους τομείς που πρέπει να κατασταλάξουν και να δουλέψουν. 

Ενδεχομένως και στη δική τους προσέγγιση, καθώς τίποτα δεν πήγε καλά στην Σερβία και δεν είναι κι εύκολο για τη δύσκολη συνέχεια. Το πρόγραμμα γίνεται… ζόρικο, μέσα σε είκοσι ημέρες η ομάδα έχει έξι ματς «φωτιά». Με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη, με ΟΦΗ, Γουέστ Χαμ, Αστέρα Τρίπολης, μακριά από αυτό. 

Από το 0 στο 100, δεν γίνεται
RED DUCKLING

11:20 - 06.10.2023

Από το 0 στο 100, δεν γίνεται

Ένα άνετο διπλό που κατέληξε σε γκέλα, οι αλλαγές του προπονητή, η σεζόν που έχει πολύ δρόμο και πολλά σκαμπανεβάσματα. Γράφει ο Red Duckling.

Ο 42χρονος κόουτς θέλει να κάνει τη διαχείρισή του, αλλά τα ματς είναι δύσκολα και ο Ολυμπιακός θέλει από τη μία να κρατήσει την πρώτη θέση στην Ελλάδα, αλλά και να ψάξει ότι καλύτερο μπορεί στην Ευρώπη. Απλά και με τη διακοπή να ακολουθεί, το 0-2 που έγινε 2-2, έφερε μια δοκιμασία στην ψυχολογία όλης της ομάδας. Δεν είναι ψέμα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα ματς που δεν σε… πάνε.