Μπάγερν Μονάχου: Περνάει ιατρικά ο Ντάλεϊ Μπλιντ
i

Μπλιντ / screenshot via Twitter

Μπάγερν Μονάχου: Περνάει ιατρικά ο Ντάλεϊ Μπλιντ

Sportal newsroom 10:08 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 05.01.2023

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ είναι έτοιμος να γίνει παίχτης της Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Ολλανδός σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraaf περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Έτοιμος να γίνει παίχτης της Μπάγερν Μονάχου είναι ο Ντάλεϊ Μπλιντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraaf ο Ολλανδός αμυντικός περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει στη γερμανική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο.

Ο 32χρονος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ και βρίσκεται μία ανάσα από το να υπογράψει ως ελεύθερος στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολλανδός αμυντικός για έντεκα χρόνια φόρεσε τη φανέλα του «Αίαντα», με τον οποίο αγωνίστηκε 333 φορές, πέτυχε 13 γκολ και κατέκτησε εφτά πρωταθλήματα Ολλανδίας και δύο κύπελλα. 

Έχει αγωνιστεί επίσης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τέσσερις σεζόν, με την οποία βρήκε δίχτυα εφτά φορές, μία εκ των οποίων ήταν ενάντια στη Λίβερπουλ. Στο Μάντσεστερ κατέκτησε ένα Γιουρόπα Λιγκ το 2017 ενάντια στη πρώην ομάδα του, τον Άγιαξ και ένα FA Cup.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ολλανδία πέτυχε ένα τέρμα ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από την Αργεντινή.