Μπάγερν Μονάχου: Στη λίστα της ο Κέβιν Τραπ
i

Τραπ / screenshot via Twitter

Μπάγερν Μονάχου: Στη λίστα της ο Κέβιν Τραπ

Sportal newsroom 17:40 - 02.01.2023

Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάνουελ Νόιερ είναι ακόμα η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει στη λίστα της και τον Κέβιν Τραπ.

Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάνουελ Νόιερ βρίσκεται ακόμα η Μπάγερν Μονάχου. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται λοιπόν είναι και αυτό του τερματοφύλακα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ σύμφωνα με τη BILD.

Οι «Βαυαροί» είδαν τον βασικό τους γκολκίπερ να τραυματίζεται και να χάνει όλη τη σεζόν, με αποτέλεσμα να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Το πρώτο όνομα είναι του Γιαν Ζόμερ, της Γκλάντμπαχ, ενώ έχει ακουστεί και αυτό του Λιβάκοβιτς.

Για τον παίχτη της Γκλάντμπαχ, η Μπάγερν δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται, καθώς  και η Ίντερ θέλει να αποκτήσει τον Ελβετό. Παρόλα αυτά εκτός από μεταγραφή, η γερμανική ομάδα εξετάζει και την επιστροφή του Αλεξάντερ Νούμπελ, ο οποίος βρίσκεται δανεικός στη Μονακό.

Η επιλογή αυτή όμως δεν μοιάζει πιθανή. Ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ δέχθηκε πρόσφατα πρόταση ανανέωσης, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2024. Λέγεται ότι ο διεθνής Γερμανός μπορεί να πάρει τη θέση του βασικού ακόμα και όταν επιστρέψει ο Νόιερ από το τραυματισμό του. 

Ο 32χρονος αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια στην Άιντραχτ, με την οποία έχει κατακτήσει ένα Γιουρόπα Λιγκ τη περασμένη σεζόν απέναντι στη Ρέιντζερς. Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και της Καϊζερσλάουτερν.