Προβλήματα για την Μπάγερν: Ο Σανέ δεν αποδέχεται την ανανέωση και «ψάχνεται» για μεταγραφή

Λερόι Σανέ

i

©Photo by Marvin Ibo Guengoer - GES Sportfoto/Getty Images/Ideal Images

Προβλήματα για την Μπάγερν: Ο Σανέ δεν αποδέχεται την ανανέωση και «ψάχνεται» για μεταγραφή

Κώστας Τόπας 15:24 - 03.01.2024

Ο Λερόι Σανέ δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει στο τραπέζι με τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου, για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που έχει προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Παρά το «διάλειμμα» για τις γιορτές των Χριστουγέννων, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να εργάζεται για να ενισχύσει την ομάδα και να προσπαθεί να ανανεώσει τα συμβόλαια με τους σημαντικότερους παίκτες της. Μία από τις περιπτώσεις είναι αυτή του Λερόι Σανέ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025 και δεν έχει ανανεωθεί ακόμη. Μάλιστα, η ανανέωση του μεσοεπιθετικού θα μπορούσε να είναι μεγάλο πρόβλημα για τους Βαυαρούς, όπως επισημαίνουν από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του παρά μόνο μετά το Euro, που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Γερμανός θέλει να προσπαθήσει να πάρει την καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά. Έχοντας ένα καλό Euro και το τέλος της σεζόν θα μπορούσε να σημαίνει ότι η αξία του θα αυξηθεί και, έτσι, η Μπάγερν θα πρέπει να του προσφέρει περισσότερα χρήματα για την ανανέωσή του με τη βαυαρική ομάδα.

Αυτή τη στιγμή, ο Σανέ είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Μπάγερν. Τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά τον καθιστούν βασικό κομμάτι για την ομάδα που ηγείται ο Τόμας Τούχελ. Θα πρέπει να δούμε πώς και πότε θα έρθει η ανανέωση του Λιρόι Σανέ για την Μπάγερν, η οποία σίγουρα θα έχει προσφορές από άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης . Ακόμη και η ίδια εφημερίδα «Bild» επεσήμανε πριν από μερικές εβδομάδες ότι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθούν να έχουν τα μάτια τους στραμμένα στον 27χρονο Γερμανό μεσοεπιθετικό.