«Πόλεμος» στη Μπάγερν μεταξύ Τούχελ και προέδρου: «Εχει πληγώσει την τιμή μου ως προπονητής»

Τόμας Τούχελ

i

©Photo by Marvin Ibo Guengoer - GES Sportfoto/Getty Images/Ideal Images

«Πόλεμος» στη Μπάγερν μεταξύ Τούχελ και προέδρου: «Εχει πληγώσει την τιμή μου ως προπονητής»

Κώστας Τόπας 08:18 - 28.04.2024

Καθόλου ευχάριστο δεν είναι το κλίμα στις τάξεις της Μπάγερν, λίγες ημέρες πριν την πρώτη μάχη με την Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν κέρδισε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0, με πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν, αυτό το Σάββατο (27/04) στον αγώνα πριν από το πρώτο ματς των ημιτελικών του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η είδηση ​​ήταν στις δηλώσεις του Τόμας Τούχελ, ο οποίος ήταν πολύ θυμωμένος με τον επίτιμο πρόεδρο της βαυαρικής ομάδας, Ούλι Χένες.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, έχει πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά με κάποιες δηλώσεις στις οποίες επέκρινε τον προπονητή των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ.

«Τα πάω πολύ καλά μαζί του, αν και έχει διαφορετική γνώμη. Ο Τούχελ δεν πιστεύει ότι μπορεί να βελτιώσει έναν Ντέιβις, έναν Πάβλοβιτς ή έναν Μουσιάλα. Αν δεν λειτουργήσει, πιστεύει ότι είναι καλύτερο να αγοράζεις παίκτες παρά να βελτιώνεσαι. Ενώ εγώ σκέφτομαι ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά μαζί τους και να τους δώσεις αυτοπεποίθηση», αναγνώρισε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στα μικρόφωνα του Sky Sports, πριν τον αγώνα της Bundesliga με την Άιντραχτ, ο ​​Τούχελ δεν δίστασε να απαντήσει στον Χένες: «Οι δηλώσεις του απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, δεν ξέρω καν πώς να του απαντήσω. Έχει πληγώσει την τιμή μου καθώς Αν έχουμε δείξει κάτι τα τελευταία 15 χρόνια, είναι ότι οι εγχώριοι παίκτες έχουν πάντα μια θέση μαζί μας, αν έχουν καλή απόδοση, νομίζω ότι αυτό που λέει δεν βγάζει νόημα».

Mε υπογραφή Κέιν η νίκη της Μπάγερν, αποχαιρετά την τετράδα η Ντόρτμουντ μετά τον... περίπατο της Λειψίας
BUNDESLIGA

18:15 - 27.04.2024

Mε υπογραφή Κέιν η νίκη της Μπάγερν, αποχαιρετά την τετράδα η Ντόρτμουντ μετά τον... περίπατο της Λειψίας

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Χάρι Κέιν να «καθαρίζει» για την ομάδα του (2-1). Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ είδε τη Λειψία να κερδίζει με 4-1 μέσα στη έδρα της και να μεγαλώνει την απόσταση στην τετράδα.

Η νίκη του βαυαρικού συλλόγου επί της Άιντραχτ δεν φαίνεται να ηρεμεί τα πολύ ταραγμένα νερά στο Μόναχο πριν από τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τρίτη 30 Απριλίου, στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League.

Οσον αφορά την αναμέτρηση με τους Μαδριλένους, ο Τούχελ τόνισε ότι: «Έχουμε δει τη Ρεάλ Μαδρίτης μερικές φορές με τους αναλυτές μου. Αν κοιτάξτετε τα γκολ και τις ευκαιρίες τους και κάνετε πίσω 10 δευτερόλεπτα δεν τα βλέπεις να έρχονται. Μερικές φορές το βλέπεις γιατί είναι ξεκάθαρες καταστάσεις και βλέπεις τον κίνδυνο, αλλά άλλες φορές δεν το βλέπεις.

Όλα φαίνονται να είναι υπό έλεγχο, αλλά προχωράς πέντε δευτερόλεπτα και τα γκολ έρχονται ξαφνικά. Είναι η υψηλότερη ατομική ποιότητα σε συνδυασμό με την απίστευτη ικανότητα εναλλαγής θέσεων και την ατομική ποιότητα στη διατήρηση του ρυθμού στις αντεπιθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.