«Και με 100 εκατ. ευρώ, δεν θα έφευγα από την Αϊντχόφεν»: Ο 20χρονος που έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη και δεν ακούει για μεταγραφή!

«Και με 100 εκατ. ευρώ, δεν θα έφευγα από την Αϊντχόφεν»: Ο 20χρονος που έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη και δεν ακούει για μεταγραφή!

Sportal newsroom 18:49 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 12.12.2023

Ο Γιόχαν Μπακαγιόκο είναι εκ των κορυφαίων ονομάτων της ολλανδικής αγοράς καθώς με την Αϊντχόφεν κάνει παπάδες. Μολονότι πολλές ομάδες θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, εκείνος δηλώνει πιστός στην ολλανδική ομάδα.

Ο Γιόχαν Μπακαγιόκο κάνει πράγματα και θαύματα στην Eredivisie. Τη φετινή σεζόν μετρά 4 γκολ και 13 ασίστ σε 25 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι από τους κύριους λόγους που η Αϊντχόφεν βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ολλανδικού πρωταθλήματος με 45 βαθμούς, στο +10 από τη Φέγενορντ και που για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια πήρε την πρόκριση την πρόκριση στη φάση των 16» του Champions League

Οι ομάδες που τον θέλουν πολλές. Το καλοκαίρι η Μπρέντφορντ χτύπησε την πόρτα της Αϊντχόφεν για την αγορά του 20χρονου Βέλγου εξτρέμ, αλλά εκείνος προτίμησε να μείνει στην Ολλανδία και δικαιώνεται.

«Στόχος μου είναι να κερδίσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ και να σκοράρω τουλάχιστον 10 γκολ και να δώσω 20 ασίστ. Είμαι σε καλό δρόμο. Δεν έχουμε φτάσει στα μισά της σεζόν και είμαι ήδη στα μισά. Θα πρέπει να το πετύχω. Θέλω να γίνω πρωταθλητής Ολλανδίας [έχει ήδη κερδίσει ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ] και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Ακόμα κι αν είχα προσφορά100 εκατομμύρια, θα ήθελα να συνεχίσω στην PSV», δήλωσε ο Μπακαγιόκο