Εξω φρενών ο Μπακασέτας με την… χαρακιά αντιπάλου του στον λαιμό του: «Είναι ντροπή, δεν υπάρχει σεβασμός» (vids)

Τάσος Μπακασέτας

i

PrScr

Εξω φρενών ο Μπακασέτας με την… χαρακιά αντιπάλου του στον λαιμό του: «Είναι ντροπή, δεν υπάρχει σεβασμός» (vids)

Κώστας Τόπας 08:36 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 18.09.2023

Εξαλλος ήταν ο Τάσος Μπακασέτας μετά το τέλος του αγώνα της Τραμπζονσπόρ με την Μπεσίκτας, καθώς ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας έφυγε από το ντέρμπι έχοντας ένα σημάδι στο λαιμό από χτύπημα του Βαλεντίν Ροζιέ.

Η Τραμπζονσπόρ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 την Μπεσίκτας στο ντέρμπι της τουρκικής λίγκας, με τον Τάσο Μπακασέτα να σκοράρει ένα πανέμορφο με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση στο 41’. Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πανηγύρισε δείχνοντας τον ουρανό και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας της Τραπεζούντας.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του κατέκτησε το πολύτιμο τρίποντο και «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση έχοντας εννέα βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε, ο Τάσος Μπακασέτας είχε αρκετά νεύρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας, καθώς στα τελευταία λεπτά είχε ένα επεισόδιο με τον Βαλεντίν Ροζιέ και εμφανίστηκε με ένα τεράστιο σημάδι από τον Γάλλο που τον έπιασε από τον λαιμό και δεν αποβλήθηκε.

«Είναι ντροπή! Πέρσι έμεινα εκτός για τρεις αγώνες για ένα ακούσιο χτύπημα. Φυσικά ήταν κόκκινη κάρτα. Και βλέπω τώρα ένα τέτοιο χτύπημα να τιμωρείται μόνο με κίτρινη. Ένιωσα ντροπή, πως δεν υπάρχει σεβασμός. Πρώτα σε μένα και μετά στην ομάδα μου. Τέτοιες ενέργειες δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο. Μπορείς να τσακωθείς, αλλά χωρίς να χτυπήσεις τον άλλο. Το είπα και στον διαιτητή στο τέλος. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθος», τόνισε χαρακτηριστικά ο 30χρονος μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος όταν ρωτήθηκε για τη νέα θέση που χρησιμοποιείται φέτος. «Έχω κουραστεί με αυτή την ερώτηση. Υπάρχει κανένας άλλος παίκτης για τη θέση ‘8’ ή δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μου; Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα. 

Φυσικά όταν παίζεις σε αυτή τη θέση, δεν μπορείς να σκοράρεις τόσο συχνά όσο όταν παίζεις στο ‘10’. Αν η απόδοσή μου κρίνεται από το αν σκοράρω ή όχι, δεν συμφωνώ με αυτό. Κάνω την αυτοκριτική μου και ξέρω πότε παίζω καλά και πότε όχι», κατέληξε.