Μάχη με τον Μεντί θα δώσει στην Τράμπζονσπορ ο Κουρμπέλης – Ζόρια για τον διεθνή μέσο και άγνοια για τον δανεισμό στην Καϊσερίσπορ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©intime

Μάχη με τον Μεντί θα δώσει στην Τράμπζονσπορ ο Κουρμπέλης – Ζόρια για τον διεθνή μέσο και άγνοια για τον δανεισμό στην Καϊσερίσπορ

Γιώργος Σακελλαρίου 19:23 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 14.09.2023

Στην Τουρκία επέμεναν ότι υπάρχει θέμα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ότι ήταν πιθανός ο δανεισμός του από την Τράμπζονσπορ, αλλά ο διεθνής άσος δεν είχε ιδέα για μία ομάδα που ακόμα και τώρα παραμένει τιμωρημένη και δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές.

Η Καϊσερίσπορ φέρεται να τρέχει για μεταγραφές.

Η τουρκική ομάδα, στην οποία είναι και ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ Δημήτρης Κολοβέτσιος, είχε τιμωρηθεί από τη FIFA για παραβίαση του FFP και οφειλές σε παίκτες. Την Τετάρτη το πρωί οι Τούρκοι υποστήριζαν ότι υπάρχει άρση της απαγόρευσης μεταγραφών, αλλά αυτό μέχρι στιγμής δεν ισχύει.

Στη γειτονική χώρα, ωστόσο, επέμεναν ότι υπάρχει συμφωνία του συλλόγου με την Τράμπζονσπορ, ώστε να πάει εκεί δανεικός ο Δημήτρης Κουρμπέλης και τονιζόταν ότι θα μοιράζονταν οι δύο ομάδες το συμβόλαιο. Σήμερα υποστήριζαν ότι ο διεθνής μέσος, παρά τη συμφωνία των ομάδων, ήταν αρνητικός στο να μετακομίσει στην Καισάρεια κι έτσι θα μείνει στην Τραπεζούντα.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχει θέμα και η FIFA έχει σε ισχύ την απαγόρευση μεταγραφών. Σε μέσο της Καισάρειας τονιζόταν ότι ο πρώην παίκτης Μάριο Γκαβράνοβιτς πρέπει να πληρωθεί σχεδόν 300 χιλιάδες ευρώ, για να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών της Καϊσερίσπορ. Η ομάδα προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Γκαβράνοβιτς για να διευθετήσει το χρέος και να γίνει η απαραίτητη αλληλογραφία με τη FIFA, ώστε να δοθεί έγκριση για μεταγραφές.

Ο ρεπόρτερ Φατίχ Ντογκάν τόνισε στο TRT Sports: «Ο σύλλογος προσπαθεί να λύσει και αυτόν τον φάκελο. Πιστεύουμε ότι αύριο θα λυθεί αυτό το θέμα και θα έρθουν στον σύλλογο οι μεταγραφές με ολοκληρωμένες συμφωνίες. Η FIFA μόλις έστειλε την υπόθεση. Τώρα ο σύλλογος θα το φροντίσει. Θα υπάρξει επικοινωνία με τον Γκαβράνοβιτς. Ελπίζω να τα καταφέρουν. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα θα λυθούν αύριο».

Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού αν και πήγε με τριετές στην Τράμπζονσπορ και με συμβόλαιο κοντά στο ένα εκατ. ευρώ ετησίως, δεν είναι και πρώτος στα πλάνα του Νέναντ Μπιέλιτσα. Ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ δήλωσε άγνοια για τα σενάρια δανεισμού του Κουρμπέλη και το ίδιο διαρρέει κι από το περιβάλλον του διεθνούς μέσου.

Απίθανη γκάφα της ΕΠΟ: Απέκλεισε τέσσερις διεθνείς με το Γιβραλτάρ, λόγω τιμωρίας, αλλά δεν είχαν συμπληρώσει κάρτες!
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:54 - 11.09.2023

Απίθανη γκάφα της ΕΠΟ: Απέκλεισε τέσσερις διεθνείς με το Γιβραλτάρ, λόγω τιμωρίας, αλλά δεν είχαν συμπληρώσει κάρτες!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μάνταλος δεν θα παίξουν με το Γιβραλτάρ, επειδή ήταν τιμωρημένοι, αλλά δεν είχαν συμπληρώσει κάρτες!

Η κατάσταση, όμως, δεν θα είναι απλή για τον Κουρμπέλη. Η Τράμπζονσπορ πριν από μία εβδομάδα αγόρασε τον υψηλόσωμο (1,91) Γάλλο αμυντικό μέσο Μπατίστα Μεντί. Είναι 23 ετών και τον απέκτησε έναντι 4 εκατ. ευρώ από τη γαλλική Ανζέ. Ο Μεντί, που ήταν μέλος της εθνικής ελπίδων της Γαλλίας, ασφαλώς είναι μία σημαντική επένδυση, υπέγραψε έως το 2027 και δεν θα είναι εύκολο για τον Κουρμπέλη να πάρει τη φανέλα… σπίτι του. Θα πρέπει να παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα κι ασφαλώς ο ίδιος τα περίμενε διαφορετικά όταν μετακόμισε στην Τουρκία.