Σενάριο για Κουρμπέλη με δανεισμό από την Τράμπζονσπορ – Η ομάδα που ενδιαφέρεται

Σενάριο για Κουρμπέλη με δανεισμό από την Τράμπζονσπορ – Η ομάδα που ενδιαφέρεται

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:16 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 13.09.2023

Η Καϊσερίσπορ φέρεται να συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ για τον μονοετή δανεισμό του Δημήτρη Κουρμπέλη. Άγνοια από την πλευρά του διεθνή αμυντικού χαφ, διαψεύσεις από την Τραπεζούντα.

Στην Ελλάδα η θερινή μεταγραφική περίοδος του 2023 έληξε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Πάντως το «παζάρι» δεν έχει κλείσει ακόμα στη γειτονιά μας, με την Τουρκία να έχει ανοιχτή την αγορά της μέχρι την Παρασκευή 15/9. Άρα, οι ομάδες έχουν περίπου 48 ώρες για τα… ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Οι φήμες διαδίδονται διαρκώς, με μία να αφορά διεθνή Έλληνα άσο. Ο οποίος μετακόμισε στην Τραπεζούντα μόλις πριν ένα δίμηνο: τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με πρωινά (13/9) τουρκικά ρεπορτάζ, η Καϊσερίσπορ συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ για τον μονοετή δανεισμό του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού. Με τον όρο να καλύψει το ήμισυ των αποδοχών του Αρκάδα μέσου, ο οποίος αμείβεται με ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Το deal δεν έχει κλείσει ακόμα, επειδή ο Κουρμπέλης εμφανίζεται να μην έχει συναινέσει. Ο 30χρονος μέσος φέρεται να έχει ενημερωθεί ότι δεν θα έχει βασικό ρόλο στην Τράμπζονσπόρ, παρότι εντάχτηκε στο δυναμικό της πριν λίγο καιρό.

Η Καϊσερίσπορ είχε τιμωρηθεί από τη FIFA με απαγόρευση μεταγραφών, επειδή χρωστούσε λεφτά. Μετά από 604 μέρες κατάφερε να διευθετήσει τις εκκρεμότητες και προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της μέχρι την Παρασκευή, έχοντας πια ελάχιστες επιλογές.

Ο Κουρμπέλης αρέσει στους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας και προσπαθούν να τον φέρουν δανεικό. Ένα εγχείρημα που αν όντως υλοποιείται, δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας, αφού ο Κουρμπέλης δεν φεύγει από την Τραμπζονσπόρ.

«Ο Λημνιός κλείνει στον Παναθηναϊκό» - Τι αναφέρουν οι «πράσινοι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:19 - 13.09.2023

«Ο Λημνιός κλείνει στον Παναθηναϊκό» - Τι αναφέρουν οι «πράσινοι»

Στη Γερμανία υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Λημνιός θα λύσει άμεσα το συμβόλαιό του με την Κολωνία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους πάντως να το διαψεύδουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής αμυντικός χαφ δήλωνε άγνοια στο περιβάλλον του για τη φημολογία. Ο 30χρονος μέσος βρισκόταν στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας και αναχώρησε την Τρίτη για την Τραπεζούντα.

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση από το ρεπορτάζ του Τραμπζονσπόρ. Το οποίο δεν διέψευδε την κρούση για τον δανεισμό του Κουρμπέλη, αλλά διευκρίνιζε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση για την παραχώρηση του. Ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά και θα συνεχίσει ως συμπαίκτης των Σιώπη και Μπακασέτα.