«Ο Λημνιός κλείνει στον Παναθηναϊκό» - Τι αναφέρουν οι «πράσινοι»

Δημήτρης Λημνιός

i

Intime

«Ο Λημνιός κλείνει στον Παναθηναϊκό» - Τι αναφέρουν οι «πράσινοι»

Κώστας Τόπας 13:19 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 13.09.2023

Στη Γερμανία υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Λημνιός θα λύσει άμεσα το συμβόλαιό του με την Κολωνία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους πάντως να το διαψεύδουν.

Μόλις μία μέρα μετά τις δηλώσεις του προπονητή της Κολωνίας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ, για τον Δημήτρη Λημνιό και τις δύσκολες μέρες που περνάει στη Γερμανία, έρχεται ένα σενάριο που αφορά τον Έλληνα διεθνή και τον πιθανό επαναπατρισμό του. Για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του Sportal από τη Γερμανία κάνουν λόγο για εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Δημήτρη Λημνιό να λύνει άμεσα το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα και να υπογράφει στους πράσινους!

«Εχουμε μιλήσει ανοικτά για την περίπτωσή του. Είναι δεδομένο πως περνάει μία δύσκολη περίοδο εδώ, όλοι το καταλαβαίνουν. Βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν έχει κάνει κάτι λάθος. Προπονείται καλά και δεν το βάζει κάτω. Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να είναι κομμάτι της ομάδας», ανέφερε ψθες ο Μπάουμγκαρτ για τον διεθνή εξτρέμ, προσθέτοντας πως θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας του τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο. Αλλά φαίνεται πως η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον και να πάει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής, φέρνει πιο σύντομα από τον Γενάρη τις εξελίξεις.

Δημήτρης Λημνιός © Intime

Μόλις πριν από τέσσερις μέρες η έγκυρη γερμανική εφημέριδα, Bild, ανέφερε ότι ο Δημήτρης Λημνιός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Κολωνία και να πάρει την ελευθέρας του, μιας και βλέπει ότι είναι η έκτη επιλογή στην ιεραρχία των μεσοεπιθετικών. Και στα σενάρια για την επόμενη μέρα του παίκτη, οι Γερμανοί έβαζαν μέσα την Ελλάδα. Και ανέφεραν τα ονόματα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν τον Παναθηναϊκό όχι απλά να έχει επαναφέρει ζεστά την περίπτωσή του, αλλά να έχει προχωρήσει πολύ το θέμα. «Πηγές» του Sportal στη Γερμανία μεταφέρουν ότι ο ίδιος ο παίκτης έκανε άνοιγμα στη διοίκηση της Κολωνίας για να λυθεί το συμβόλαιο και προσθέτουν πως αυτό συνέβη έπειτα από συμφωνία του παίκτη με τους «πράσινους».

Μένει να δούμε αν πίσω από τον καπνό στην υπόθεση του Λημνιού υπάρχει και... φωτιά. Είναι ωστόσο δεδομένο πως το όνομά του έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες τους πράσινους, στο πλαίσιο και της ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου της ομάδας. Και φυσικά στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ τους με έναν Έλληνα παίκτη που η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη και βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, αφού τον περασμένο Μάιο έκλεισε τα 25 του χρόνια.

Τι αναφέρει ο Παναθηναϊκός

Από τον Παναθηναϊκό πάντως διέψευδαν πως υπάρχει θέμα Λημνιού. Και γενικά διαψεύδουν οποιοδήποτε μεταγραφικό σενάριο έχει να κάνει με τους «πράσινους». Αυτό που ξεκαθαρίζουν είναι πως οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και πως πλέον όλοι είναι αφοσιωμένοι στα αγωνιστικά και στους πολλούς και σημαντικούς στόχους που έχει η ομάδα μπροστά της σε Ελλάδα και Ευρώπη.