Προπονητής Κολωνίας για Λημνιό: «Περνάει πολύ δύσκολα εδώ - Θα παραμείνει στο payroll μέχρι τον Ιανουάριο»

Δημήτρης Λημνιός

i

© Intime

Προπονητής Κολωνίας για Λημνιό: «Περνάει πολύ δύσκολα εδώ - Θα παραμείνει στο payroll μέχρι τον Ιανουάριο»

Ο τεχνικός της Κολωνίας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ, μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση του Δημήτρη Λημνιού αλλά και για το μέλλον του.

Ο Δημήτρης Λημνιός δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στη Γερμανία, διότι βρίσκεται εκτός πλάνων στην Κολωνία. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ δεν υπολογίζεται και για αυτήν την κατάσταση μίλησε ο προπονητής του συλλόγου.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σχετικά με το μέλλον του Λημνιού, ο Στέφεν Μπάουμγκαρτ ανέφερε πως ο παίκτης βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο στο payroll.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Κολωνίας: 

«Άκουγα ότι υπήρχε περίπτωση να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα, ειδικά μετά και τις εμφανίσεις του με την Εθνική, αλλά δεν έγινε τίποτα συγκεκριμένο. Μιλήσαμε ξεκάθαρα και ανοιχτά για την κατάστασή του. Δεν μπορεί να αγνοηθεί ότι περνάει πολύ δύσκολα εδώ. Τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι. Αυτό σημαίνει ότι ο Λημνιός θα παραμείνει στο payrol τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Είναι σε δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Προπονείται καλά και δεν τα παρατάει. Κάνει τα πάντα για να μπει στην ομάδα».

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κολωνία από το καλοκαίρι του 2020, όταν και είχε δώσει στον «Δικέφαλο» 3.300.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο έναν χρόνο μετά δόθηκε δανεικός στην Τβέντε, με την οποία αγωνίστηκε τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στη δεύτερη.

Με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας έχει μετρήσει συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 15 συμμετοχές.

Σε ότι αφορά το μέλλον του, τα σενάρια περί επαναπατρισμού που κυκλοφόρησαν ήταν αρκετά, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση. Μάλιστα, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι αν είχε επιλογή να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ θα ήταν η πρώτη του λύση: «Με τον ΠΑΟΚ συνδέθηκα, και με το πρωτάθλημα και τα κύπελλα, και με τις κακές στιγμές. 

Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Γενικά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες αλλά ως πρώτη μου επιλογή θα επέστρεφα εκεί. Πήρα αγάπη από τον κόσμο. Αλλά για να επιστρέψω εκεί πρέπει να με θέλει και ο ΠΑΟΚ. Παρακολουθώ παιχνίδια, θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα, κρατάω επαφές με αρκετά άτομα από εκεί», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.