Ο προπονητής της Κολωνίας τρελάθηκε ενώ έβλεπε τον αγώνα της ομάδας του από το σπίτι! (vid)
i

©printscreen/twitter,@nocontextfm1

Ο προπονητής της Κολωνίας τρελάθηκε ενώ έβλεπε τον αγώνα της ομάδας του από το σπίτι! (vid)

Μαρία Δαλιάνη • 09:32 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο προπονητής της Κολωνίας Στέφεν Μπάουμγκαρτ αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με την Ντόρτμουντ, για την πρεμιέρα της Bundesliga, από το σπίτι λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί με τις αντιδράσεις του να είναι απολαυστικές.

Ο Στέφεν Μπάουμγκαρντ προπονητής της Κολωνίας δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Bundesliga και να κοουτσάρει την ομάδα του στον αγώνα με την Ντόρτμουντ λόγω τιμωρίας που του είχε επιβληθεί από την προηγούμενη σεζόν. Ο Γερμανός προπονητής μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου όμως μας χάρισε στιγμές γέλιου με τις αντιδράσεις του ενώ παρακολουθούσε τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Ντόρτμουντ από το σπίτι του.

Το να είσαι προπονητής σημαίνει ότι ζεις τον αγώνα στο 100% και μερικές φορές οι αντιδράσεις μπορεί να ξεφεύγουν από το συνηθισμένο. Ο Στέφεν Μπάουμγκαρτντ, προπονητής της Κολωνίας, μπορεί να μην κατάφερε να παραβρεθεί στο πρώτο αγώνα της ομάδας του για την φετινή Bundesliga όμως οι αντιδράσεις του ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα από το σαλόνι του σπιτιού του ήταν επικές. 

Όπως μπορούμε να δούμε ο Γεμανός προπονητής το έζησε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε και δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες στους παίκτες του ακόμα και αν ήξερε ότι ήταν αδύνατον να τον ακούσουν. Παρά τις...εξ αποστάσεως οδηγίες του η Κολωνία δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς ηττήθηκε με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Μάλεν στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Να θυμίσουμε πως η Κολωνία ανανέωσε πρόσφατα την συνεργασία της με τον 51χρονο τεχνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2025 καθώς ήταν απόλυτη ικανοποιημένη από την παρουσία του αυτά τα δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Ο Μπάουμγκαρτ ανέλαβε τα «κριάρια» το 2021 και τα οδήγησε πέρυσι στην κατάληψη της 7ης θέσης στην Bundesliga και την έξοδο στο Europa Conference League.