Αστυνομικοί πυροβόλησαν κατά λάθος βαν που μετέφερε οπαδούς της Γκλάντμπαχ, τέσσερις τραυματίες

Το βαν των οπαδών της Γκλάντμπαχ

i

PrtScr

Αστυνομικοί πυροβόλησαν κατά λάθος βαν που μετέφερε οπαδούς της Γκλάντμπαχ, τέσσερις τραυματίες

Κώστας Τόπας 14:02 - 20.08.2023

Στο περιθώριο του αγώνα της Bundesliga μεταξύ Άουγκσμπουργκ και Γκλάντμπαχ το Σάββατο (4-4), ένας αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος ένα βανάκι που μετέφερε μέσα οπαδούς.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Άουγκσμπουργκ - Γκλάντμπαχ, ακούστηκε ένας πυροβολισμός από υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού, σε οριοθετημένη περιοχή γύρω από το στάδιο της Άουγκσμπουργκ, όπως επιβεβαιώθηκε από το αρχηγείο της περιφερειακής αστυνομίας, σύμφωνα με το Kicker. Η σφαίρα βρήκε ένα λεωφορείο οπαδών της Γκλάντμπαχ, το οποίο ήταν άδειο εκείνη τη στιγμή.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν μετά το συγκεκριμένο περιστατικό. Όσον αφορά τους οπαδούς, δεν παρατηρήθηκαν τραυματισμοί. Περαιτέρω έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί πώς μπορεί να συνέβη αυτό το περιστατικό. «Οι λεπτομέρειες της πορείας της σφαίρας διερευνώνται αυτήν τη στιγμή. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, εμπλέκεται και το Γραφείο Εγκληματικής Αστυνομίας της Βαυαρίας», εξηγεί το αρχηγείο της αστυνομίας της Βόρειας Σουηβίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτυλίχθηκε ένα απίθανο παιχνίδι, καθώς  Άουγκσμπουργκ και Γκλάντμπαχ, πέτυχαν στο σύνολο οκτώ τέρματα και αναδείχθηκαν ισόπαλες (4-4).