Στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ βρίσκεται ο Παυλίδης

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Intime

Στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ βρίσκεται ο Παυλίδης

Κώστας Τσιακλής 19:28 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 24.06.2023

Η Γκλάντμπαχ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μάρκους Τουράμ και φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη από την Αλκμάαρ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είχε μια εξαιρετική χρονιά με την Αλκμάαρ και οι επιδόσεις του δεν αφήνουν ασυγκίνητες ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Μια από αυτές που φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του είναι η Γκλάντμπαχ.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός ήταν εκπληκτικός τη φετινή σεζόν αφού είχε 22 γκολ και 14 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Αλκμάαρ. Τα στατιστικά αυτά δεν περνούν απαρατήρητα από διάφορες ομάδες του εξωτερικού και σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, μια από αυτές που θέλουν να αποκτήσουν τον Παυλίδη είναι η Γκλάντμπαχ.

Όπως αναφέρεται ο Παυλίδης ήταν και στο πρόσφατο παρελθόν στο στόχαστρο του συγκεκριμένου συλλόγου και πλέον το ενδιαφέρον του έχει αναθερμανθεί. Μάλιστα η Bild προσθέτει ότι ο Παυλίδης ταιριάζει στον τύπο επιθετικού που ψάχνει η Γκλάντμπαχ.

Ο Παυλίδης βρίσκεται στην Αλκμάαρ από τον Ιούλιο του 2021 και δεσμεύεται με συμβόλαιο με το σύλλογο μέχρι το 2025. Ο 24χρονος άσος πάντως αγωνίστηκε και στο παρελθόν στη Γερμανία αφού είχε παίξει στη Μπόχουμ και στη Β’ ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σε επίπεδο Α’ ομάδας κατάφερε να πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις συμμετοχές με τη Μπόχουμ στη δεύτερη κατηγορία τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017.

Η Γκλάντμπαχ είναι πολύ πιθανόν να ψάξει για επιθετικό αφού αποχωρεί ως ελεύθερος από την ομάδα ο Μάρκους Τουράμ. Ο Γάλλος αποφάσισε να απορρίψει τις προτάσεις των Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψίας και Μίλαν και να ενταχθεί στο αντίπαλο δέος της τελευταίας, Ίντερ.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και αναμένεται πως ο Τουράμ θα υπογράψει ένα συμβόλαιο μακράς διάρκειας. Ο γνωστός ρεπόρτερ πρόσθεσε επίσης πως ο 25χρονος άσος θα λαμβάνει 6-6.5 εκατομμύρια το χρόνο συν την αμοιβή που θα πάρει από την υπογραφή του συμβολαίου του.