Μια ανάσα από τον Παβάρ η Ίντερ

Παβάρ

i

©Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images

Μια ανάσα από τον Παβάρ η Ίντερ

Sportal newsroom 13:25 - 21.08.2023

Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Μπενζαμέν Παβάρ.

Η Ίντερ μετά από εβδομάδες προσπαθειών φαίνεται πως επιτέλους βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μπενζαμέν Παβάρ με τη μεταγραφή να κλείνει με ένα ποσό πάνω από τα 30 εκατομμύρια αν υπολογίσουμε και τα μπόνους. Βέβαια «αγκάθι» παραμένει η Μπάγερν η οποία θέλει πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Η Ίντερ αναζητά τουλάχιστον έναν αμυντικό με τον Παβάρ να φαντάζει ιδανική λύση μιας και μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά στην 3άδα της άμυνας αλλά και σαν δεξί φουλ μπακ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ Μπέμπε Μαρότα δήλωσε: «Δεν θα ανακοινώσουμε σήμερα τον Μπενζαμέν Παβάρ ως το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα αλλά είμαστε σε καλή θέση. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή του. Δεν είναι ψευδαίσθηση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε».

Η Ίντερ έχει φέρει το καλοκαίρι ήδη τους Γιαν Ζόμερ, Μάρκους Τουράμ, Ντάβιντε Φρατέζι, Γιαν Ορέλ Μπισέκ, Χουάν Κουαδράδο, Κάρλος Αουγούστο, Εμίλ Οντέρο και Μάρκο Αρναούτοβιτς. Επίσης αγόρασε τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι και τον Κριστιάν Ασλάνι, που ήταν δανεικοί πέρυσι στην ομάδα.

O 27χρόνος αγωνίζεται στη Μπάγερν από το 2019 έπειτα από τη μεταγραφή του από τη Στουτγκάρδη για 35 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2024 και η Μπάγερν σίγουρα θα προτιμήσει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι από το να τον χάσει τσάμπα.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Γάλλος διεθνής αγωνίστηκε με τη βαβαρική ομάδα σε 43 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 7 γκολ, ενώ είχε και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Με την Εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια.