Με πρωταγωνιστή τον Οσιμέν η Νάπολι επιβλήθηκε της Φροζινόνε - «Διπλό» για τη Βερόνα
i

©Glomex

Με πρωταγωνιστή τον Οσιμέν η Νάπολι επιβλήθηκε της Φροζινόνε - «Διπλό» για τη Βερόνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:28 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 19.08.2023

Με πρωταγωνιστή τον Βικτόρ Οσιμέν, η Νάπολι επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-1 κόντρα στη Φροζινόνε στη πρεμιέρα της Serie A, ενώ την ίδια ώρα η Βερόνα πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» επί της Έμπολι.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τις η Νάπολι, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-1 κόντρα στη νεοφώτιστη Φροζινόνε. Η ομάδα του Ρουντί Γκαρσιά έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Βικτόρ Οσιμέν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 0 βαθμούς.   

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι, καθώς πήραν το προβάδισμα μόλις  στο 7ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αμπντού Χαρούλ. Η Νάπολι πίεσε καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ματέο Πολιτάνο στο 24ο λεπτό. 

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους οι «παρτενοπέι» πήραν προβάδισμα στο ματς, χάρη στο του Βίκτορ Οσιμέν. Κάπως έτσι πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Οσιμέν στο  79ο λεπτό. 

Την ίδια ώρα η Βερόνα πανηγύρισε μεγάλο διπλό επί της Έμπολι. Χάρη στο τέρμα του Φεντερίκο Μπονατσόλι (75ο λεπτό) οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς. Από την πλευρά της η Έμπολι το μόνο που κατάφερε ήταν η τελική του Τομάσο Μπαλντάντσι στο 84ο λεπτό, όπου πέρασε δύο αμυντικούς της Βερόνα, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καπρίτε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ SERIE A

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ