Συνεχίζει την ενίσχυσή της η Νάπολι με διεθνή Σουηδό

Ο Καγιούστ με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

©Official SSC Napoli Twitter

Συνεχίζει την ενίσχυσή της η Νάπολι με διεθνή Σουηδό

Ορέστης Καδδάς 10:00 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 11.08.2023

Η Νάπολι αν και πήρε το χρόνο της φαίνεται να έχει βάλει μπρος τις μηχανές για την ενίσχυσή της εν όψει της νέας σεζόν, με τους «Παρτενοπέι» να παίρνουν και τον Γενς Καγιούστ από τη Ρεμς για 12 εκατομμύρια ευρώ.

Η Νάπολι αν και με την κατάκτηση του Σκουντέτο και την ταυτόχρονη παρουσίας της στους ομίλους του Champions League εξασφάλισε πολλά εκατομμύρια για την ενίσχυση της ομάδας της δεν βιάστηκε να ενισχυθεί. Έπρεπε να φτάσουμε στις πρώτες μέρες του Αυγούστου για να ξεκινήσει τις μεταγραφικές της κινήσεις με τον Γενς Καγιούστ να είναι ο δεύτερος παίκτης που ενισχύει το ρόστερ του Ρουντί Γκαρσιά, μετά τον Βραζιλιάνο Νατάν.

Ο Καγιούστ κόστισε 12 εκατομμύρια ευρώ στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, με τον Σουηδό να εγκαταλείπει τη γαλλική Ρεμς έπειτα από 2 σχεδόν χρόνια. Υπολογίζεται να είναι ο αντικαταστάτης του Τανγκί Εντομπελέ, ο οποίος επέστρεψε στην Τότεναμ μετά τον μονοετή δανεισμό του. Ο Σουηδός την περασμένη χρονιά πέτυχε 4 γκολ με τη φανέλα της Ρεμς αγωνιζόμενος σε 31 παιχνίδια.

Η Νάπολι πάντως δεν σκοπεύει να σταματήσει στον 24χρόνο Σουηδό, καθώς βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Γκάμπρι Βέιγκα, με τα 35 εκατ. ευρώ που ζητάει η ομάδα από το Βίγκο να θεωρούνται προσιτό ποσό. 

O Βέιγκα κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει τον Πιότρ Ζιελίνσκι που οδεύει προς της Αραβική Χερσόνησο και την Αλ Αχλί για έναν πόσο κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Το ιταλικό πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 19/8 με τη Νάπολι να πηγαίνει στο Φροζινόνε για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.