Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κιμ στη Νάπολι (vid)

Νατάν και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

©Official SSC Napoli Twitter

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κιμ στη Νάπολι (vid)

Ορέστης Καδδάς 22:00 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 07.08.2023

Η Νάπολι βρήκε τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κιμ Μιν Τζάε στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου Νατάν από τη Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο .

Καιρό έψαχνε η Νάπολι τον παίκτη που θα «γέμιζε τα παπούτσια» του Κιμ Μιν Τζάε, ο οποίος έφυγε από την Serie A με προορισμό τη Μπάγερν Μονάχου. Και τον βρήκε στο πρόσωπο του Νατάν από την Μπραγκαντίνο. Οι «Παρτενοπέι» έδωσαν μόλις 10 εκατ. ευρώ για τον 22χρόνο Βραζιλιάνο, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2028 στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο Νατάν αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια στη Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο και ήταν στην αποστολή όταν η ομάδα από το Σάο Πάολο έφτασε στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, όπου και ηττήθηκε όμως από την Ατλέτικο Παραναένσε με 1-0. 

Η Νάπολι έδωσε τον Κιμ, μετά από μόλις μια σεζόν, με την Μπάγερν να πληρώνει ρήτρα ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό τον έκανε την ακριβότερη μεταγραφή Ασιάτη ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ είναι ουσιαστικά το πρώτο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νάπολι, καθώς οι μόνες κινήσεις της μέχρι στιγμής είναι η ενεργοποίηση της υποχρεωτικής ρήτρας του Τζιάκομο Ρασπαντόρι και η ανανέωση του δανεισμού του Πιερλουίτζι Γκολίνι από την Αταλάντα για έναν χρόνο. 

Το πρωτάθλημα της Νάπολι «πρόδωσε» μαφιόζο της Καμόρα - Συνελήφθη στην Κέρκυρα όπου κρυβόταν για 11 χρόνια!
SERIE A

12:15 - 06.08.2023

Το πρωτάθλημα της Νάπολι «πρόδωσε» μαφιόζο της Καμόρα - Συνελήφθη στην Κέρκυρα όπου κρυβόταν για 11 χρόνια!

Ένας καταζητούμενος μαφιόζος της Καμόρα συνελήφθη στην Κέρκυρα, όπου κρυβόταν και έντεκα χρόνια. Την «πάτησε» λόγω των πανηγυρισμών του για το πρωτάθλημα της Νάπολι!

Εκεί που έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές είναι στον πάγκο της ομάδας, με τον Λoυτσίανο Σπαλέτι να αποχωρεί μετά την κατάκτηση του Σκουντέτο και τη θέση του να παίρνει ο Ρούντι Γκαρσία, που τoν τελευταίο χρόνο ήταν στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ.