Η Μίλαν ανακοίνωσε τον Μούσα

Γιουνούς Μούσα

i

©ACMilan

Η Μίλαν ανακοίνωσε τον Μούσα

Κώστας Τσιακλής 20:09 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 04.08.2023

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου μέσου, Γιουνούς Μούσα, από τη Βαλένθια.

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιουνούς Μούσα από τη Βαλένθια. Ο 20χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και αν όλα πάνε καλά τότε θα παραμείνει στο Μιλάνο μέχρι το 2028.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι αρκετά ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αφού θέλει να ενισχυθεί με στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι η Μίλαν ολοκλήρωσε μέχρι στιγμής οκτώ μεταγραφές.

Το νέο της μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Γιουνούς Μούσα, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα την Παρασκευή (04/08). Όπως είχε αναφερθεί από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η συμφωνία με τη Βαλένθια «έκλεισε» στα 20 εκατομμύρια ευρώ συν τα οποιαδήποτε μπόνους έχουν συμφωνηθεί. Ο Μούσα υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2028.

«Η Μίλαν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Γιουνούς Μούσα σε μόνιμη βάση. Ο μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο έως τις 30 Ιουνίου 2028. Ο Μούσα θα αγωνίζεται με το νούμερο 80», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Μίλαν.

Ο Μούσα εντάχθηκε στη Βαλένθια τον Αύγουστο του 2019 όταν ο Αμερικανός μέσος αποχώρησε από τις ακαδημίες της Άρσεναλ. Ο 20χρονος αγωνίστηκε αρχικά στην β’ ομάδα των «νυχτερίδων» και σταδιακά με τις εμφανίσεις του ανέβηκε και καθιερώθηκε στην πρώτη.

Συνολικά ο Μούσα έφτασε τις 108 συμμετοχές και έχει απολογισμό πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Την περασμένη σεζόν σε 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε δύο ασίστ. Επιπλέον ο Μούσα έπαιξε στις μικρές ομάδες της Εθνικής Αγγλίας ωστόσο από τον Νοέμβριο του 2020 εκπροσωπεί την Εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με την οποία έχει 24 συμμετοχές. Φυσικά ήταν παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Νέα πρόταση της Ίντερ για Σκαμάκα - Πάει να τον «κλέψει» η Αταλάντα
SERIE A

15:58 - 04.08.2023

Νέα πρόταση της Ίντερ για Σκαμάκα - Πάει να τον «κλέψει» η Αταλάντα

Η Ίντερ συνεχίζει να συνομιλεί με τη Γουεστ Χαμ για τον Τζιανλούκα Σκαμάκα και κατέθεσε μια νέα βελτιωμένη πρόταση στα «σφυριά». Την ίδια ώρα η Αταλάντα θέλει να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή από τους «νερατζούρι»!

Αυτός θα είναι ο δεύτερος Αμερικανός που θα μεταγραφεί φέτος στη Μίλαν αφού ήδη έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισικ από την Τσέλσι με επίσης 20 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον έχουν ενταχθεί στο ρόστερ οι Σαμουέλ Τσουκουέζε, Τιτζάνι Ρέιντερς, Ρούμπεν Λόφτους Τσικ, Νόαχ Οκαφόρ, Λούκα Ρομέρο και Μάρκο Σπορτιέλο.